Oppsummerer solokarrieren

I november slipper Paul McCartney en omfattende DVD som tar for seg hele karrieren hans og alt han har gjort etter The Beatles la inn årene i 1970.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Macca ser tilbake på solokarrierenMacca ser tilbake på solokarrieren

Den tredoble DVD-samlingen har fått tittelen «The McCartney Years» og inneholder musikkvideoer, konsertopptak og eksklusive opptak melder musikkavisen NME. Paul McCartney kommenterer materialet selv.

Videoer og konsertopptak
Volum en og to er en samling av mer enn 40 musikkvideoer som kan ses i kronologisk eller tilfeldig rekkefølge. Materialet spenner fra Maccas første solosingel «Maybe I'm Amazed» til «Fine Line» fra 2005. Volum tre består i hovedsak av tre konsertopptak; «Rockshow» fra Wings' verdensturne 1976, «Unplugged» fra MTV-serien i 1991 og fra McCartneys opptreden på Glastonbury-festivalen i 2004.

Bonusmaterialet består av filmopptak fra forskjellige epoker i McCartneys solokarrriere hvor deler av det aldri er vist offentlig før. Blant annet inneholder DVD-en opptak av «Let It Be» fra Live Aid i 1985, arkiv-intervjuer med Melvyn Bragg og Michael Parkinson, en promofilom fra Wings' «Band On The Run»-utgivelse, samt flere uoffisielle musikkvideoer og den fullengdes dokumentaren «Creating Chaos At Abbey Road» fra innspillingen av albumet «Chaos And Creation In The Backyard» i 2005. Paul McCartney byr også på personlige presentasjoner av hver eneste musikkvideo og hvert eneste liveopptak som er med på diskene. «The McCartney Years» slippes 12. november og kommer i bredskjerm-format og med 5.1 Dolby Surround-lyd.

Personvernpolicy