Ali Farah i ferd med å våkne fra koma

Ali Farah ga torsdag ettermiddag respons etter at Ullevål universitetssykehus onsdag morgen startet prosessen med å vekke ham fra medisinsk koma.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han er fortsatt ikke helt våken, men responderer ved at han åpner øynene og rører på seg før han sovner igjen. Og det er hyggelige nyheter, for da er man i hvert fall på rett vei, sier familiens talsperson Jon Christian Foss til NTB.

Foss er også manager for Farahs samboer Kohinoor Nordberg som er musikkartist.

Ali Farah ligger fortsatt i respirator og oppvåkningsprosessen vil fortsatt trolig ta flere dager.

- Sakte og sikkert tar de ham ut av narkose ved at han får mindre medikamenter. Samtidig må de passe på trykket i hjernen. Det kan hende vi må helt ut i neste uke før han er helt tilbake i bevissthet, sier Foss og legger til at Farah har en sterk vilje.

Mandag forrige uke ble 37-åringen ble slått ned i Sofienbergparken i Oslo. Ambulansen som kom til stedet, forlot mannen uten å ta ham med. Det viste seg at han var alvorlig skadd med blant annet brudd på hodeskallen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus