Ble mistenkt for vandalisering av egne bøker

Da Stephen King signerte egne bøker ble han mistenkt for vandalisme av kunder som ikke kjente igjen skrekk-forfatteren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Suksessforfatter Stephen King ble ikke kjent igjen av kundene i en australsk bokhandel og ble mistenkt for vandalisme da han ville signere sine egne bøker. Foto: Reuters.Suksessforfatter Stephen King ble ikke kjent igjen av kundene i en australsk bokhandel og ble mistenkt for vandalisme da han ville signere sine egne bøker. Foto: Reuters.

Det var på et spontant overraskelsesbesøk på en bokhandel i den australske byen Alice Springs at den berømte amerikanske skrekkforfatteren bestemte seg for å signere egne bøker.

Men kundene i bokhandelen skjønte ikke at de hadde besøk av selveste Stephen King, og tipset derfor betjeningen om at en vilt fremmed person vandaliserte bøker i bokhandelen, skriver avisen Northern Territory News.

Heldigvis dro innehaver av bokhandelen, Bev Ellis, kjensel på en av verdens mest kjente og suksessfulle forfattere. Hun takket ham derfor for å ha signert syv eksemplarer av den siste boka, Lisey's Story - og hjalp ham også med å finne fram rundt i byen.

Ifølge Ben Ellis var besøket av den berømte forfatteren og signeringen overraskende, men ikke spesielt uvanlig.

– Mange forfattere gjør slikt. De kommer innom butikken, og så sjekker de om de finner bøkene sine i bokhylla. Gjør de det, signerer de gjerne noen eksemplarer, forklarer Ellis som fortsetter med å si at det er pinlig de gangene forfatterne ikke finner bøkene sine i hylla.

Ifølge Ben Ellis var besøket til Stephen King av en privat karakter.

– Hans australske distributør ringte meg, og ikke engang han visste at King var i landet, forteller hun.

Personvernpolicy