Ble mistenkt for vandalisering av egne bøker

Da Stephen King signerte egne bøker ble han mistenkt for vandalisme av kunder som ikke kjente igjen skrekk-forfatteren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Suksessforfatter Stephen King ble ikke kjent igjen av kundene i en australsk bokhandel og ble mistenkt for vandalisme da han ville signere sine egne bøker. Foto: Reuters.Suksessforfatter Stephen King ble ikke kjent igjen av kundene i en australsk bokhandel og ble mistenkt for vandalisme da han ville signere sine egne bøker. Foto: Reuters.

Det var på et spontant overraskelsesbesøk på en bokhandel i den australske byen Alice Springs at den berømte amerikanske skrekkforfatteren bestemte seg for å signere egne bøker.

Men kundene i bokhandelen skjønte ikke at de hadde besøk av selveste Stephen King, og tipset derfor betjeningen om at en vilt fremmed person vandaliserte bøker i bokhandelen, skriver avisen Northern Territory News.

Heldigvis dro innehaver av bokhandelen, Bev Ellis, kjensel på en av verdens mest kjente og suksessfulle forfattere. Hun takket ham derfor for å ha signert syv eksemplarer av den siste boka, Lisey's Story - og hjalp ham også med å finne fram rundt i byen.

Ifølge Ben Ellis var besøket av den berømte forfatteren og signeringen overraskende, men ikke spesielt uvanlig.

– Mange forfattere gjør slikt. De kommer innom butikken, og så sjekker de om de finner bøkene sine i bokhylla. Gjør de det, signerer de gjerne noen eksemplarer, forklarer Ellis som fortsetter med å si at det er pinlig de gangene forfatterne ikke finner bøkene sine i hylla.

Ifølge Ben Ellis var besøket til Stephen King av en privat karakter.

– Hans australske distributør ringte meg, og ikke engang han visste at King var i landet, forteller hun.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus