Ingunn Yssen tilbake i arbeid

Ingunn Yssen er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Dinamo PR. - For meg er dette en ny og fascinerende bransje, sier hun.  

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingunn Yssen er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Dinamo PR. (Foto: Scanpix)Ingunn Yssen er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Dinamo PR. (Foto: Scanpix)

Yssen sluttet i jobben som leder for Internasjonal avdeling i LO etter arbeidskonflikten med Gerd-Liv Valla. Hun gleder seg nå til å begynne i en ny jobb.

– For meg er dette en ny og fascinerende bransje. Jeg gleder meg til å ta fatt. Dinamo PR er et PR-byrå som skiller seg ut. De jobber veldig mye i grenselandet kommunikasjons- og organisasjonsutvikling, i tillegg til de mer tradisjonelle PR-tjenestene. Det liker jeg, sier Yssen.

Yssen skal jobbe med strategisk kommunikasjon for kunder i offentlig og privat sektor.

– Vi gleder oss til å samarbeide med Ingunn. Hennes brede bakgrunn fra samfunnsliv, politikk og internasjonalt arbeid passer godt inn i vår bransje, sier daglig leder Berly Lund Grønning. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus