Norsk selskap får egen scene på PopKomm

Norsk selskap får egen scene på PopKomm
Norsk selskap får egen scene på PopKomm

Det bergensbaserte plateselskapet Rec 90 er tildelt egen scene under bransjefestivalen PopKomm i september.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette betyr at fire av artistene som har kontrakt med Rec 90 får boltre seg på sin egen scene på klubben Mudd Club i Berlin under den internasjonale musikkbransjefestivalen som kan sammenlignes med by:Larm, men som er langt større i omfang.

Får vist seg frem for den internasjonale bransjen i Berlin.Får vist seg frem for den internasjonale bransjen i Berlin.

The Low Frequency In Stereo (øverst), Erlend Ropstad (t.h.), The Violent Years og nykommerne The Cute Crash Combo skal alle spille på denne scenen om kvelden 20. september. I alt skal 11 norske artister spille under årets PopKomm.

Kan bli en døråpner
PopKomm tiltrekker seg årlig rundt 15 000 bransjemennesker fra store deler av verden. Tidligere har blant annet Kaizers Orchestra og Motorpsyho fått mye internasjonal oppmerksomhet etter sine opptredener på festivalen.

Haugesundsbandet The Low Frequency In Stereo har gitt ut tre album og ble av Rolling Stone omtalt som "the cool rulers of Scandinavia" etter deres opptreden på SXSW (South By Southwest) i Austin, Texas tidligere i år. Mandalsbandet The Violent Years har foreløpig ikke kommet med noe album, men er for tiden i studio for å spille inn et minialbum er ventet i løpet av høsten. The Violent Years spilte tidligere i sommer på Hovefestivalen, og turnerte i fjor med Woven Hand mens Erlend Ropstad albumdebuterte tidligere i år med «Bright Late Nights», som slippes i Europa om et par uker. Han turnerte i fjor med Thomas Dybdahl, Teitur og Essex. Foruten å medvirke med musikk til diverse filmer.

Debutkonsert
Siste skudd på Rec 90-stammen er trondheimsbandet The Cute Crash Combo som skal gjøre sin debutkonsert under PopKomm. Bandet kalte seg tidligere for The Fuel og fikk en del spilletid på radio med låten «City Light». Ellers spilte de tidligere i sommer på Storåsfestivalen.

Personvernpolicy