Vet ikke hvem som knivstakk øst-europeer

En mann ble knivstukket i Stokke i Vestfold tirsdag kveld. Mannen er fra Øst-Europa og oppholder seg i Norge på turistvisum, opplyser politiadvokat Carine Reidulff i Vestfold Politidistrikt til NTB.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet leter onsdag fortsatt etter den, eller de, som knivstakk en mann tirsdag kveld. Mannen ble brakt til Sentralsykehuset i Vestfold med blant annet flere kuttskader.

– Han skal ha vært utsatt for vold av en eller flere personer, opplyser politiadvokat Catrine Reidulff i Vestfold politidistrikt.

Av hensyn til etterforskningen, ønsker hun ikke å gi flere opplysninger om saken.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha observert en mørk, utenlandskregistrert Opel Astra 92/93-modell mellom kl. 21.30 og 23.30 i området Sem-Stokke. Politiet ber vitner kontakte Stokke lensmannskontor på tlf. 33 36 32 63 fram til kl. 15.00 og på telefon 02800 etter kl. 15.00.

Banket på

Mannen banket på hos en barnefamilie i Stokke ved 22-tiden tirsdag og politiet fikk raskt beskjed av AMK-sentralen, som ønsket assistanse.

– Mannen hadde tydelige kuttskader både i hode og på skuldrene, og da ambulansepersonalet fikk sjekket ham nærmere, oppdaget de også kuttskader i ryggen, opplyser politioverbetjent Anne Rygh Pedersen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Den knivstukne mannen skal også ha fått en fingertupp avkuttet.

– Mannen er påført moderate skader. Tilstanden hans er onsdag stabil, men vi vet ikke hvor lenge han vil være innlagt hos oss, sier informasjonssjef Annemette Gustavsen ved Sentralsykehuset i Vestfold til NTB.

Helikopter satt inn

Politiet hadde helt tilfeldig et helikopter i området. Det ble straks satt inn i letingen etter den eller de som står bak knivstikkingen.

– Vi har også hundepatrulje på stedet, og sjekker kjøretøy i området, sier hun.

Politiet har foreløpig lite informasjon om hva som har skjedd, da offeret snakker dårlig engelsk og ikke norsk i det hele tatt.

Mannen har vært bevisst hele tiden, og Sykehuset i Vestfold opplyser i en pressemelding at tilstanden til mannen er uavklart og at han er til behandling.

– Vi behandler saken som legemsbeskadigelse med særlig farlig våpen, og leter nå etter spor i området. Det er funnet noen blodige klær som enten tilhører den skadde mannen eller gjerningsmennene, sier Pedersen til NTB.

Personvernpolicy