Tørum sitter trygt

Tørum sitter trygt
Tørum sitter trygt

Knut Tørum kommer til å trene Rosenborg også neste år. Selv om årets sesong kan bli den svakeste siden 1991, rokker ikke det ved trenerens tillit.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Trenersituasjonen er ikke et tema i Rosenborg. Tørum kommer derfor udiskutabelt til å være trener også neste sesong, sier styreformann Terje Svendsen i Rosenborg til Adresseavisen. Tørum har ikke klart å løfte resultatene i forhold til det forgjengerne har gjort i jobben de siste årene, resultater som gjorde at Ola By Rise, Per Joar Hansen og Per-Mathias Høgmo har måttet gå.

– Jeg føler ikke at vi er i nærheten av noen sportslig krise, og for oss er det viktig å tenke kontinuitet også på trenersiden. Det har vært nokså ujevnt. vi har tidvis spilt godt, mens andre kamper ikke har vært like bra, sier Svendsen. (©NTB)

Personvernpolicy