Tamiler bekymret etter skytedramaet

Tamiler på Kalbakken i Oslo frykter for at skyteepisoden på Kalbakken søndag vil ødelegge det gode ryktet de har i området. De lover å hjelpe politiet på alle måter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tamiler frykter nå at deres gode rykte kan være ødelagt etter gårsdagens tragedie på Kalbakken i Oslo. (Foto: Scanpix)Tamiler frykter nå at deres gode rykte kan være ødelagt etter gårsdagens tragedie på Kalbakken i Oslo. (Foto: Scanpix)

– Dette er virkelig tragisk. Vi tamiler har hatt et godt omdømme i dette området. Nå frykter vi at vårt gode rykte kan være ødelagt i lang tid, sier Balasingham Yogarajah til VG.

Han er selv tamil og bor på Kalbakken. Han er også bystyrerepresentant for Arbeiderpartiet og styremedlem i Norsk Tamilsk Forum.

Yogarajah sier at de mange tamilene i området har verdifulle opplysninger til politiet, og lover at alle kommer til å fortelle det de vet.

– Dette er en trussel mot alle tamilske ungdommer i dette miljøet. Derfor må denne klikken som har gjort dette knuses, sier han.

Skyteepisoden og hoggingen av en arm på en mann i 20-årene skal ha utgangspunkt i et basketak som skjedde i forbindelse med en tempelfeiring i det tamilske tempelet på Ammerud lørdag. (©NTB)

Les også:

Blodet strømmet etter skyteepisode i Oslo

Personvernpolicy