Fjørtoft vil ikke redde LSK-reservene

Fjørtoft vil ikke redde LSK-reservene
Fjørtoft vil ikke redde LSK-reservene

Jan Åge Fjørtofts gjesteopptreden i Swindon-drakta fikk fansen til å rope på comeback for sin gamle superspiss. Men LSK-direktøren avviser at han vil hjelpe «Fula»s andrelag med å holde plassen i 2. d

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forblir på benken

LSK2 står i fare for å rykke ned fra sin 2. divisjonsavdelig, men Lillestrøm-direktør, Jan Åge Fjørtoft (til høyre), sier til ABC Nyheter at det er uaktuelt å hente ned skoene fra hylla for å redde Tom Nordlies nest beste menn.

Alle foto: Scanpix

«Sign him up, sign him up» ropte fansen på County Ground da Jan Åge Fjørtoft scoret sitt første av tre mål, og leverte «The Airplane», akkurat som i Swindons velmaktsdager.

Fjørtoft var i Swindon for første gang siden 1995 for å spille en veldedighetskamp der alle inntektene gikk til et lokalt sykehus.

- Det var veldig morsomt, sier Jan Åge Fjørtoft til ABC Nyheter, og fortsetter:

– Jeg håpet jeg kunne klare å score mål, så jeg kunne gi fansen airplane-feiringen igjen.

«Fjøra» utelukker et comeback for LSKs reserver til tross for at laget sliter kraftig. Her i en av hans siste kamper for LSK som spiller.«Fjøra» utelukker et comeback for LSKs reserver til tross for at laget sliter kraftig. Her i en av hans siste kamper for LSK som spiller.

- Og fansen husket feiringa di?

- Ja, det gjorde de! Responsen var voldsom da jeg løp rundt banen med armene rett ut som et fly etter scoringene. Veldig morsomt, sier Fjørtoft.

Veldedighetskamp

Fjørtofts Swindon-comeback har fått mye oppmerksomhet i lokalavisene. Swindon Advertiser slår fast at «Jan is still the man», og at han viste dagens utgave av laget hvordan fotball skal spilles.

- Blir det comeback i LSK nå da?

- He he, nei absolutt ikke! Det er ikke aktuelt i det hele tatt, slår Fjørtoft kategorisk fast.

- Men 2-laget deres trenger hjelp? Det ligger nest sist i 2. divisjon?

- Jeg skulle nok alltids klart å score noen mål, men jeg er egentlig i altfor dårlig form til 2. divisjon. Dessuten har jeg vondt i beina, ler Fjørtoft.

- Skal vi tro rapportene fra England leverer du jo fortsatt varene?

- Ja, det gikk jo bra, men jeg får nok nøye meg med å overføre godfølelsen fra den kampen til spissene våre, sier Fjørtof.

- - Jeg ville gjerne være med på dette, og det var utrolig gøy å komme tilbake, sier Fjørtoft som scoret tre mål og bidro sterkt til at John Gormans gamle Swindon stjerner slo Lou Macaris utgave 6-3.*

Med fotballskoa på

Fjørtoft har fotballsko på under hele dette intervjuet med ABC Nyheter, så vi er usikre på om «Fjøra» snakker sant.

- Tatt på fersken der ja! Jeg liker jo å trene, og jeg er jo så heldig at jeg har muligheten til å være med laget og med det holde meg i form, sier LSKs sportsdirektør.

– Det mest frustrerende med å legge opp, er at selv om kroppen ikke henger med lenger, vet jo hodet instinktivt hva som skal gjøres. Jeg ser jo fortsatt akkurat hva som skal til i situasjonene på banen, jeg klarer bare ikke å gjøre det lenger.

- Ikke i 2. divisjon heller?

- Nei, absolutt ikke, sier Fjørtoft på vei ut på LSKs treningsfelt.

I morgen møter Lillestrøm 2 Levanger hjemme til en svært viktig kamp i sin 2. divisjonsavdelig. Lillestrøms andrelag ligger nest sist på tabellen med kun 12 poeng etter 14 spilte kamper.

Les også : Fjørtoft gjør comeback for Swindon


*Resultatet i kampen har blitt rettet opp fra 3-6 tap, til 6-3 seier.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus