Fjørtoft vil ikke redde LSK-reservene

Fjørtoft vil ikke redde LSK-reservene
Fjørtoft vil ikke redde LSK-reservene

Jan Åge Fjørtofts gjesteopptreden i Swindon-drakta fikk fansen til å rope på comeback for sin gamle superspiss. Men LSK-direktøren avviser at han vil hjelpe «Fula»s andrelag med å holde plassen i 2. d

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forblir på benken

LSK2 står i fare for å rykke ned fra sin 2. divisjonsavdelig, men Lillestrøm-direktør, Jan Åge Fjørtoft (til høyre), sier til ABC Nyheter at det er uaktuelt å hente ned skoene fra hylla for å redde Tom Nordlies nest beste menn.

Alle foto: Scanpix

«Sign him up, sign him up» ropte fansen på County Ground da Jan Åge Fjørtoft scoret sitt første av tre mål, og leverte «The Airplane», akkurat som i Swindons velmaktsdager.

Fjørtoft var i Swindon for første gang siden 1995 for å spille en veldedighetskamp der alle inntektene gikk til et lokalt sykehus.

- Det var veldig morsomt, sier Jan Åge Fjørtoft til ABC Nyheter, og fortsetter:

– Jeg håpet jeg kunne klare å score mål, så jeg kunne gi fansen airplane-feiringen igjen.

«Fjøra» utelukker et comeback for LSKs reserver til tross for at laget sliter kraftig. Her i en av hans siste kamper for LSK som spiller.«Fjøra» utelukker et comeback for LSKs reserver til tross for at laget sliter kraftig. Her i en av hans siste kamper for LSK som spiller.

- Og fansen husket feiringa di?

- Ja, det gjorde de! Responsen var voldsom da jeg løp rundt banen med armene rett ut som et fly etter scoringene. Veldig morsomt, sier Fjørtoft.

Veldedighetskamp

Fjørtofts Swindon-comeback har fått mye oppmerksomhet i lokalavisene. Swindon Advertiser slår fast at «Jan is still the man», og at han viste dagens utgave av laget hvordan fotball skal spilles.

- Blir det comeback i LSK nå da?

- He he, nei absolutt ikke! Det er ikke aktuelt i det hele tatt, slår Fjørtoft kategorisk fast.

- Men 2-laget deres trenger hjelp? Det ligger nest sist i 2. divisjon?

- Jeg skulle nok alltids klart å score noen mål, men jeg er egentlig i altfor dårlig form til 2. divisjon. Dessuten har jeg vondt i beina, ler Fjørtoft.

- Skal vi tro rapportene fra England leverer du jo fortsatt varene?

- Ja, det gikk jo bra, men jeg får nok nøye meg med å overføre godfølelsen fra den kampen til spissene våre, sier Fjørtof.

- - Jeg ville gjerne være med på dette, og det var utrolig gøy å komme tilbake, sier Fjørtoft som scoret tre mål og bidro sterkt til at John Gormans gamle Swindon stjerner slo Lou Macaris utgave 6-3.*

Med fotballskoa på

Fjørtoft har fotballsko på under hele dette intervjuet med ABC Nyheter, så vi er usikre på om «Fjøra» snakker sant.

- Tatt på fersken der ja! Jeg liker jo å trene, og jeg er jo så heldig at jeg har muligheten til å være med laget og med det holde meg i form, sier LSKs sportsdirektør.

– Det mest frustrerende med å legge opp, er at selv om kroppen ikke henger med lenger, vet jo hodet instinktivt hva som skal gjøres. Jeg ser jo fortsatt akkurat hva som skal til i situasjonene på banen, jeg klarer bare ikke å gjøre det lenger.

- Ikke i 2. divisjon heller?

- Nei, absolutt ikke, sier Fjørtoft på vei ut på LSKs treningsfelt.

I morgen møter Lillestrøm 2 Levanger hjemme til en svært viktig kamp i sin 2. divisjonsavdelig. Lillestrøms andrelag ligger nest sist på tabellen med kun 12 poeng etter 14 spilte kamper.

Les også : Fjørtoft gjør comeback for Swindon


*Resultatet i kampen har blitt rettet opp fra 3-6 tap, til 6-3 seier.

Personvernpolicy