Mål på overtid gav Keane-triumf

Mål på overtid gav Keane-triumf
Mål på overtid gav Keane-triumf

Tre minutter på overtid detonerte Sunderland den første bomben i den engelske eliteserieåpningen da Michael Chopra lurte Tottenham-forsvaret og scoret kampens eneste mål.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tuktet Spurs

Sunderland, her ved Danny Collins (til høyre), slo Tottenham og Dimitar Berbatov 1-0 hjemme i årets første kamp i Premier League.

Foto: Scanpix

Innbytter Chopra ble hentet til Stadium of Light fra Cardiff før denne sesongen og slo til umiddelbart. Etter bare et kvarter på banen ga han manager Roy Keane og det nyopprykkede laget en drømmestart på sesongen.

– Jeg var skuffet over ikke å få starte, men fast bestemt på å komme inn på banen og score mål, sa Chopra.

Sunderland skapte få sjanser, men laget jobbet hardt for å demme opp for Tottenham. Spurs-manager Martin Jol slapp innpå sin nye, dyrekjøpte spiss Darren Bent etter pause, men den tidligere Charlton-spilleren fikk ikke åpnet scoringskontoen – til Sunderland-manager Roy Keanes tilfredshet.

– Vi spilte ekstremt godt, og jeg mener det beste laget vant. Å vinne fotballkamper er det beste i verden. Det er derfor vi holder på med dette, for å vinne kamper, sa den tidligere Manchester United-stjernen etter sin managerdebut i eliteserien.

Over 43.000 tilskuere feiret The Black Cats’ eliteseriecomeback. (©NTB)

Les også:

FOPPALKORTET: Historiens beste dribler

Manchester United tar gull!

Personvernpolicy