Märtha taus om engleskole

Märtha taus om engleskole
Märtha taus om engleskole

Prinsesse Märtha Louise var taus om sin engleskole da hun lørdag møtte pressen for første gang etter at det ble kjent at hun ville starte en alternativ skole.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsessen var til stede under Bislett Summer Games for utviklingshemmede. Det var en sommerbrun, svært opplagt og offensiv prinsesse som møtte pressen.

– Det er hyggelig å se at dere er så interessert i Bislett Games, ironiserte hun før hun gikk over til å snakke om hvor flott hun synes det var å se et så stort engasjement både hos utøverne og de frivillige som var med å arrangere stevnet på Bislett.

Smilende

Det knyttet seg på forhånd stor spenning til om prinsessen ville si noe om engleskolen, men hun avfeide alle spørsmål med et smil.

– Dere prøver dere, smilte hun lurt som svar på spørsmålene hun fikk om skolen.

Om hvorfor hun ikke ville si noe, var svaret klart:

– På offisielle oppdrag svarer jeg bare på spørsmål som er relatert til oppdraget.

God form

Prinsessen har vært sykmeldt de siste to ukene, etter alt bråket rundt engleskolen. Hun forsikret at hun nå var i god form, og følte seg frisk og rask.

Latteren satt da også løst, og prinsessen tok seg god tid da hun lot seg fotografere sammen med og pratet med deltakere og frivillige under Bislett Summer Games, som hun er høy beskytter for. Stevnet samlet 120 deltakere fra hele landet.

Om hun kom til å snakke om engleskolen senere, ga prinsesse Märtha Louise ikke noe klart svar på.

– Det vet jeg ikke, sa hun, før hun forlot Bislett med et samlet pressekorps i hælene. (©NTB)