Håndball: Nøstvold forlenger med Byåsen

Håndball: Nøstvold forlenger med Byåsen
Håndball: Nøstvold forlenger med Byåsen

Danske klubber ville ha Tonje Nøstvold, men landslagsspilleren velger å forlenge kontrakten med Byåsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I løpet av kort tid skriver hun treårskontrakt med trønderklubben.- Så lenge jeg har en god utvikling i Byåsen, er det ikke noe vits i å flytte. Først når utviklingskurven stopper opp, vil jeg begynne å tenke på utlandet, sier Nøstvold til Stavanger Aftenblad.

I Byåsen er lettelsen stor over at Nøstvold velger å bli.

- Hun kunne nok fått rundt 500.000 kroner i tillegg til bil og andre goder. Det er over det dobbelte av hva vi kan betale. Kjekt å se at spillere tenker egen utvikling og ikke bare løper etter pengene, sier daglig leder Torbjørn Balstad. (©NTB)

Foto: Scanpix

Personvernpolicy