- Obamas trusler uansvarlige

- Obamas trusler uansvarlige
- Obamas trusler uansvarlige

Pakistan kaller Barack Obamas trussel om å angripe al-Qaida på pakistansk territorium uansvarlig

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FOTO:
Den demokratiske presidentkandidaten, senator Barack Obama, får kritikk for sine uttalelser om angrep på al-Qaida i Pakistan. Foto: REUTERS/Peter Newcomb

Pakistan kaller Barack Obamas trussel om å angripe al-Qaida på pakistansk territorium uansvarlig.

- Det er en svært uansvarlig bemerkning, det er alt jeg kan si, sa PakistPakistan kaller Barack Obamas trussel om å angripe al-Qaida på pakistansk territorium uansvarligans utenriksminister Khusheed Kasuri.

Samtidig ropte hundrevis av sinte pakistanere slagord og brente amerikanske flagg i Karachi for å markere sin protest mot trusselen til den demokratiske presidentkandidaten.

Obama sa tidligere denne uka at han ville vurdere å angripe inne på Pakistans territorium dersom USA fikk opplysninger om at viktige terrorister befant seg der.

I forrige uke sa også tjenestemenn i Bush-administrasjonen at de ville vurdere å angripe om etterretningsinformasjon tilsa at terrorister var i området.

Opphisselsen ble ikke mindre av nyheten om at en republikansk presidentkandidat, Tom Tancredo, mener at den beste måten å hindre et atomangrep mot Amerika på, ville være å true med å bombe de hellige byene Mekka og Medina. (©NTB)

Personvernpolicy