Arvesen spurtet til seier

Arvesen spurtet til seier
Arvesen spurtet til seier

Kurt-Asle Arvesen var råsterk og spurtet inn til seier på fredagens etappe i Danmark rundt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vejle (NTB): CSC-rytteren ble presset av stortalentet Lasse Bøchmann, men holdt unna og var først over målstreken.

- Ingen klarte å følge meg mot slutten bortsett fra Bøchmann. Han er en lovende rytter som fort kan få en henvendelse fra oss i CSS, men jeg fikk tatt ham på slutten. Han måtte maksimere opp en 21 prosent stigning 200 meter før mål, og jeg kunne kontrollere inn til seier, sa Arvesen til NTB.

Lagkamerat Matti Breschel tok tredjeplassen, åtte sekunder bak Arvesen. Breschel leder sammenlagt, men bare to sekunder skiller ned til nordmannen.

- Vi forsvarte ledertrøyen og hele laget syklet utrolig bra. Jeg er optimist foran lørdagen, men jeg merker at det er tungt å komme i gang etter både Giro d'Italia og Tour de France. Men jeg føler at jeg har et ekstra gir i forhold til de som har hatt pause den siste tiden, sa Arvesen. (©NTB)

Personvernpolicy