Märthas engleskole dropper engleløfte

Prinsesse Märthas engleskole lover ikke lenger englekontakt til sine elever.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå heter det at man i stedet skal forsøke å få kontakt med engler.

Märthas engleskole Astarte Education skal etter planen åpne dørene om to uker. På et helgekurs 14. september skulle elevene lære å komme i kontakt med engler. I tillegg skulle man lære «å skape himmelske mirakler» i livet sitt.

Onsdag ble teksten på skolens nettside omformulert. Nå heter det kun at man skal «søke kontakt» med englene. Man skal også bare «søke å skape» himmelske mirakler. Noen garanti om at søkene skal være vellykket, gis ikke, skriver Aftenposten.

Endringen skjer ett døgn etter at Trygve Hegnar i krasse ordelag stemplet Märtha som svindler i en lederartikkel i Finansavisen. Hegnar viste til markedsføringslovens forbud mot reklame som lover mer enn den kan holde.

Forbrukerombudet opplyser at de så langt har mottatt to henvendelser fra publikum knyttet til markedsføringen av Astarte Education. I neste uke vil ombudet ta stilling til om de skal se nærmere på saken. (©NTB)

(foto: Scanpix)

Personvernpolicy