Hollywood-stjerne til Vadsø

Hollywood-stjerne til Vadsø
Hollywood-stjerne til Vadsø
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Bridget» stjal showet på slektstreff i Vadsø.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto
Scanpix

Uventet dukket Hollywood-skuespilleren Renée Zellweger opp på slektstreff i Vadsø denne helgen. Stjernen fra Bridget Jones-filmene kom sammen med broren sin, Andrew, og overrasket 250 slektninger i Jørstad-familien med sin tilstedeværelse, forteller avisa Finnmarken.

Renee Zellweger er en av Hollywoods best betalte skuespillerinner. ( Foto: Scanpix)Renee Zellweger er en av Hollywoods best betalte skuespillerinner. ( Foto: Scanpix)

- Jeg ble litt perpleks med en slik kjent person foran meg. Vi snakket ikke så mye, men jeg fikk hilst på henne, sa Lillian Jørstad, en av arrangørene for treffet.

Rørende møte

Zellweger har ved flere anledninger snakket om sine norske røtter til media.

Skuespillerenes mor, Kjellfrid Irene Andreassen, er fra Ekkerøy utenfor Vadsø, og etter et hett første møte på Hurtigruten, var hun og Renées far, sveitseren Emil Zellweger, et par.

Foreldrene til Hollywood-stjerna deltok også på slektstreffet, og ankom Vadsø allerede på torsdag.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Zellweger skal ha vært svært rørt i møte med foreldre og øvrig slekt, ifølge avisa. Skuespilleren var på festen omtrent en time før hun dro tilbake til hotellet sitt, og holdt en lav profil mens hun var der.

- Hun ønsket ikke så mye oppmerksomhet rundt seg selv, og det er forståelig. Hun kom privat og dro privat, forteller Jørstad til Finnmarken.

Gir ikke «Bridget» æra

For øvrig betegnes treffet som en triumf av arrangørene, og som ekte finnmarkinger har de beina godt plantet på jorda.

- Klart det var ekstra artig når Renée Zellweger kom, men festen hadde vært særdeles vellykket også uten henne. Slekta stortrivdes og folk var fornøyde, sier Jørstad til Finnmarken.

Renée Zellweger, som vant Oscar for beste kvinnelige birolle i «Cold Mountain», har en stjerne på Hollywood Walk of Fame, og er en av Hollywoods best betalte kvinnelige skuespillere.

(foto: Scanpix)