Løp to kilometer med haglemann i hælene

I to kilometer måtte den Roar Sylliåsen løpe for å unnslippe Stange-mannen da han skulle kastes ut fra et småbruk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stange (NTB): - Jeg var sikker på at livet var slutt, sier skatteinnkrever Roar Sylliåsen (39) fra Brumunddal til Hamar Arbeiderblad.

Sylliåsen oppsøkte torsdag 48-åringens småbruk sammen med en lensmannsbetjent. Formålet var å kaste ut mannen som bodde på småbruket fordi han ikke har betalt skatten han skylder kommunen.

- Alt gikk fint for seg. Vi hadde en rolig samtale på tre kvarter, og mannen skulle bare opp i annen etasje for å hente det mest nødvendige utstyret for å forlate småbruket. Mens han er der oppe hører vi et skudd, og så kommer mannen ut med hagla i hånda og løper etter meg, forteller Sylliåsen.

Han forteller at han løp som besatt for å komme seg unna.

- Mannen fulgte etter mens han skjøt etter meg. Jeg ble truffet i ryggen, armen, benet og hodet, men jeg fortsatte å løpe. Plutselig kom jeg til en grind som var vanskelig å komme over, og da trodde jeg at mine sjanser var ute. Jeg kom meg omsider over, og løp videre. Mannen var fortsatt etter meg. Idet jeg kom ut på en vei, traff jeg en bil med en ung sjåfør. Jeg fikk kastet meg inn i bilen, og vi kjørte i sikkerhet, forteller Sylliåsen fra sykesenga på Sykehuset Innlandet. (©NTB)

Personvernpolicy