DeLillos når nye høyder

DeLillos når nye høyder
DeLillos når nye høyder

DeLillos når nye høyder når de spiller konsert 1.555 meter over bakken neste helg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto
Scanpix

Snakk om å fly høyt, høyt i det blå! Det norske bandet DeLillos`85 skal fraktes med helikopter opp på toppen av fjellet Romsdalshorn når de åpner RaumaRock-festivalen i Åndalsnes neste helg. Toppen av fjellet ligger ikke mindre enn 1.555 meter over havet, mellom Romsdalsalpene og Trollveggen.

- Det høres i alle fall veldig luftig ut, kommenterer trommis Rune Lindstrøm til ABC Nyheter. Han sier at flyturen ikke var deres idé, men at forslaget fra festivalarrangøren har blitt godt mottatt av bandmedlemmene.

Lindstrøm er en av tre som utgjør bandet DeLillos`85. Dette er gruppas originalbesetning fra åttitallet, og foruten om Lindstrøm på trommer, spiller Lars Beckstrøm bass, og på gitar og vokal, selvfølgelig Lars Lillo-Stenberg.
Konserten deres krydres med basehoppere som kaster seg ut fra Romsdalshornet, kan konsertarrangørene melde.

For de som ikke har fullt så høyt ambisjonsnivå at de orker den lange turen opp til toppen, vil konserten også bli vist på storskjerm på festivalområdet.

Andre band som spiller på festivalen er Big Bang, Ralph Myerz and the Jack Herren band, Bo Kaspers orkester og Satyricon, for å nevne noen.

(Forsidefoto: Scanpix)

Personvernpolicy