Joni Mitchell gjør som Paul McCartney

Joni Mitchell nye album «Shine» på Hear Music

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at Paul McCartney, som første artist på Hear Music, ga ut «Memory Almost Full» i juni, gir det samme selskapet den 25.september ut Joni Mitchells album «Shine». Dette er hennes første album med nye låter siden 1998. Hear Music eies av Starbucks Entertainment og Concord Music Group. Per i dag driver Starbucks 13.167 kaffeutsalg i 39 land og har ukentlig 44 millioner kunder.

45 % av «Memory Almost Full» sitt totale salg så langt (447 000), har skjedd over disk i Starbucks-butikker, som først og fremst er kjent for å selge kaffe og kaker. Med tanke på at albumet spilles mer enn ofte i butikkjedens mange lokaler verden over, er dette langt fra merkverdig. Kaffebutikker er i dag som kjent et langt hottere møtested enn platebutikker som, mye grunnet det sviktende cd-salget, i stadig større grad satser på salg av dvd og film. Noe som flere og flere artister garantert har fått med seg.

Mitchells «Shine» inneholder ni nye låter samt en ny versjon av Mitchell-klassikeren «Big Yellow Taxi». Låtlista er som følger:

1. One Week Last Summer
2. This Place
3. If I Had a Heart
4. Hana
5. Bad Dreams are Good
6. Big Yellow Taxi
7. Night of the Iguana
8. Strong and Wrong
9. Shine
10. If

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus