Tilbyr gratis ombooking av Bulgaria-reiser

Reiseselskapet Apollo lar engstelige foreldre booke om Bulgaria-reisene til barna gratis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Reiseselskapet Apollo lar engstelige foreldre booke om Bulgaria-reisene til barna gratis, etter oppslagene i media om turister som har blitt utsatt for vold og kriminalitet den siste tiden.

Ifølge informasjonssjef i Apollo, Helen Begby, er det spesielt reisene til unge under 18 år som reiser alene, som kan bookes om eller avbestilles uten store kostnader, melder NRK.

- Vi ønsker ikke at folk skal føle seg tvunget til å reise et sted de ikke vil, så vi møter med stor forståelse og prøver og finne løsninger, sier hun.

Informasjonssjefen mener imidlertid at mediene overdriver problemene i Bulgaria og at situasjonen er den samme på andre feriesteder i Sør-Europa. Men hun anbefaler foreldre å tenke over hvor de sender ungdommene sine.

- Hvis jeg hadde vært forelder ville jeg aldri latt en 16-åring reise alene til Syden. På samme måte som at jeg aldri ville latt dem gå alene ut på byen i Norge, sier Berby. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus