Søker etter savnet 14-åring

Søker på land og i vann etter savnet 14-åring.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er satt i gang omfattende søk etter en 14 år gammel gutt som er savnet i Helnessund i Steigen kommune i Nordland.

Politiet i Salten fikk inn melding mandag morgen om at en 14 år gammel gutt fra Steigen kommune ikke hadde kommet hjem til avtalt tid søndag kveld.

Mandag kveld ble det satt i gang et omfattende søk med Sea King redningshelikopter, redningsskøyte, hundeekvipasje og deler av Sivilforsvarets frivillige innsatsgruppe, samt deler av Røde Kors sitt hjelpekorps i søket etter den savnede 14-åringen.

– Vi søker bredt, og holder alle muligheter åpne. Det er foreløpig ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt med gutten, opplyser politiadvokat Bjarte Walla i Salten politidistrikt til NTB.

Gutten skal sist ha blitt sett i Helnessundområdet i Nordland, og det er der søket foregår på land og i Vestfjorden. Politiet fortsetter med vitneavhør mandag kveld og tirsdag morgen, i håp om å få ny informasjon om hvor gutten kan befinne seg.

Politiet vet ikke hvor lenge leteaksjonen vil pågå mandag kveld og natt. (©NTB)

Personvernpolicy