Klanen tror ikke Myhre får fyken

Klanen tror ikke Myhre får fyken
Klanen tror ikke Myhre får fyken

- Noe må skje i Vålerenga, men jeg tror dette med trenerbytte nå er rene spekulasjoner, sier Klanens Gjermund Nortug.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SLAKTER SOMMERJOBBEN
Klanen er ikke evig tro mot Vålerenga-ledelsens innsats i sommer.

Tallin, ABC Nyheter: Klanen slakter jobben Vålerenga har gjort i sommer, og tror ikke noe på dagens VG-sak om at en ny utenlandsk topptrener er på vei til klubben.

- Jeg er ganske sikker på at jeg hadde visst det, så dette er antagelig bare avis-spekulasjoner, sier talsmann Gjermund Nortug, som ikke vil si noe om han støtter et eventuelt trenerbytte.

- Noe må skje, og de ansvarlige i klubben må jo få ut fingeren. Jan Erik Aalbu fortalte jo hele Norge at han droppa ferien, og var den eneste i fotballnorge som jobbet i sommer. Men såvidt jeg kan se har han ikke gjort noen ting.

- Men bør Vålerenga bytte trener?

- Det er for mange glory-riders i Vålerenga som foreslår å sparke treneren med en gang noe er galt. Det har fungert med Petter Myhre før, og jeg er ikke sikker på at det er noen god løsning å kvitte seg med ham nå.

Slakter alle

Men selv om Nortug er forsiktig med å kritisere Myhre, levner han ikke resten av de ansvarlige i Vålerenga mye ære for jobben som gjøres akkurat nå.

- De gjør ingenting! Se på Espen Musæus. Han bruker tida si på å skylde på Rekdal, og det han gjorde etter seriegullet for to år siden, for at det går galt nå. Samarbeidsorganet (tidligere Elitestyret, journ. anm.) bør bruke tida si på å se framover. Nå må han slutte å tulle.

Og det er ikke bare Musæus som har feil fokus, hvis vi skal tro Klanens talsmann.

- Se på hva som blir sagt etter gårsdagens kamp (1-0-seier mot Flora Tallin, journ. anm.). De skylder på formasjon, nye spillere og ting de ikke kan gjøre noe med. Hele Vålerenga er opptatt av å skyve ansvaret over på ting de ikke har kontroll over. Det synes jeg ikke noe om, raser Nortug.

Pinlig i Estland

Vålerenga brukte mange fagre ord i starten av fotballferien, og løftene om å framstå som et nytt lag i slutten av juli var mange. I går gikk laget i så måte opp til en slags eksamen i Estland, og strøk ifølge Klanen med glans.

- Det var pinlig! Jeg håper ikke denne kampen gikk på TV noe sted. Vi vant 1-0, men holdt ikke en gang dårlig norsk 2. divisjonsnivå, sier Nortug.

Og legger til:

- Spiller vi som dette mot Tromsø på mandag, blir vi harva over.

- Hva mener du må skje?

- Jeg vet ikke, men noe må skje. De ansvarlige har lovet oss gull og grønne skoger, og noen må jo få spillerne våre til å løpe og klare å slå pasninger på mer enn tre meter.

HELGENS KAMPER i ELITESERIEN:
Lørdag:
Sandefjord – Lyn Oslo (19.00)
Søndag:
Brann – Stabæk (18.00)
Fredrikstad – Lillestrøm (18.00)
Odd Grenland – Strømsgodset (18.00)
Start – Aalesund (18.00)
Rosenborg – Viking (20.00)
Mandag:
Vålerenga – Tromsø (19.00)

Personvernpolicy