Meny

Morgan Andersen bryter stillheten

Morgan Andersen bryter stillheten

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FFK-direktøren kommenterer for første gang siktelsen om dokumentforfalskning til media.

Det gjør han i et intervju med lokalavisen Demokraten:

- Når det gjelder politiets siktelse er jeg klar til å bevise min uskyld i retten dersom statsadvokaten tar ut tiltale, sier Morgan Andersen.

LES OGSÅ: Mikel-salget ga Lyn-pluss

Han vil ikke gå i detaljer rundt siktelsen.

Den tidligere lederen for idrettsutøvernes interesseorganisasjon (NISO), ble tidlig i juli siktet for å ha forfalsket Chelsea-stjernen John Obi Mikels kontrakt med Lyn.

Eks-Lyn-sjefen risikerer to års fengsel om politiet skulle reise tiltale og han blir dømt.

- Etter min oppfatning har siktelsen store mangler. Forhold som jeg selvsagt vil legge fram dersom det kommer til en rettssak. En eventuell rettssak vil naturligvis bli en stor påkjenning uansett hvordan jeg snur og vender på det. Men jeg vet med meg selv at jeg er uskyldig. Det akter jeg å bevise, sier Andersen til Demokraten.

LES OGSÅ: Lyn advarer Schiøtz

Torsdag kom Fredrikstad-sjefen tilbake på jobb etter å ha vært på ferie siden siktelsen mot ham kom. Og han ønsker ikke å følge rådet fra enkelte eksperter i arbeidslivet og ta permisjon.

- Jeg fikk veldig sterke oppfordringer om å møte på jobb etter ferien. Det var nærmest et forlangende. I andre turbulente saker har jeg følt at jeg at jeg på mange måter har stått alene. Det gjør jeg ikke nå. Og jeg legger ikke skjul på at alle støtten har varmet, sier Andersen.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus