Meny

Rune Holta sliter med nakkesmerter

Rune Holta sliter med nakkesmerter

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 Norges fremste speedwaykjører har pådratt seg en skade i nakken etter flykrasjen han var utsatt for.

FOTO:

Norges fremste speedwaykjører, Rune Holta, sliter med nakkesmerter etter en flyulykke i vår.

Foto Mikael Forslund / SCANPIX SVERIGE

Rune Holta har pådratt seg en skade i nakken etter flykrasjen han var utsatt for. De siste dagene har han fått behandlinger i Oslo.
- Jeg har prøvd akupunktur, fått diverse massasjebehandlinger og vært både hos nevrologer og fysioterapeuter, sier Rune Holta til Stavanger Aftenblad.

33-åringen som er Norges fremste speedwaykjører, overlevde en svært dramatisk flykrasj i Polen i begynnelsen av juni. Først trodde han at han hadde sluppet unna skader, men nå har han fått føling med store smerter i nakken.
- Når jeg kjører pleier det som regel å gå greit i de to første heatene, men så melder de kraftige smertene seg. Det gjør at jeg ikke klarer å kjøre slik jeg ønsker, sier Holta.

Torsdag kjører rune Holta semifinale i VM, der han representerer Polen. Han sier han føler seg bedre etter behandlingene, og det lover godt for den populære nordmannen. Han er fast bestemt på å kjøre både semifinalen og eventuell finale i VM.
- Smertene i nakken skal jeg nok klare å holde ut. Jeg håper bare at jeg klarer å kjøre på en slik måte jeg ønsker, sier Rune Holta til Aftenbladet. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus