Rune Holta sliter med nakkesmerter

Rune Holta sliter med nakkesmerter
Rune Holta sliter med nakkesmerter

 Norges fremste speedwaykjører har pådratt seg en skade i nakken etter flykrasjen han var utsatt for.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FOTO:

Norges fremste speedwaykjører, Rune Holta, sliter med nakkesmerter etter en flyulykke i vår.

Foto Mikael Forslund / SCANPIX SVERIGE

Rune Holta har pådratt seg en skade i nakken etter flykrasjen han var utsatt for. De siste dagene har han fått behandlinger i Oslo.
- Jeg har prøvd akupunktur, fått diverse massasjebehandlinger og vært både hos nevrologer og fysioterapeuter, sier Rune Holta til Stavanger Aftenblad.

33-åringen som er Norges fremste speedwaykjører, overlevde en svært dramatisk flykrasj i Polen i begynnelsen av juni. Først trodde han at han hadde sluppet unna skader, men nå har han fått føling med store smerter i nakken.
- Når jeg kjører pleier det som regel å gå greit i de to første heatene, men så melder de kraftige smertene seg. Det gjør at jeg ikke klarer å kjøre slik jeg ønsker, sier Holta.

Torsdag kjører rune Holta semifinale i VM, der han representerer Polen. Han sier han føler seg bedre etter behandlingene, og det lover godt for den populære nordmannen. Han er fast bestemt på å kjøre både semifinalen og eventuell finale i VM.
- Smertene i nakken skal jeg nok klare å holde ut. Jeg håper bare at jeg klarer å kjøre på en slik måte jeg ønsker, sier Rune Holta til Aftenbladet. (©NTB)

Personvernpolicy