Meny

a-ha kan kuppe Fredrikstads bane

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredrikstad må ha bortekamp i UEFA-cupen 16. august. Hvis ikke skaper det problemer for en planlagt konsert med a-ha dagen etter.

- Vi må ha bortekamp, sier Bjørn Bagstevold, arrangementsansvarlig i FFK til Fredriksstad Blad.

Problemet er at det blir for knapp tid til å rigge scenen dersom FFK må spille hjemme dagen før a-ha inntar konsertscenen.

Folkene som skal rigge scenen for det norske superbandet trenger nemlig fire dager på å få alt på plass. Trekningen for UEFA-cupen finner sted 3. august, og dersom trekningen går i FFKs disfavør, og altså ender med hjemmekamp, håper folkene i Fredrikstad på å få til en ordning slik at det blir bortekamp uansett.

- Vi har lagt inn en forespørsel til Norges Fotballforbund (NFF) om å få spille borte først. Foreløpig er dette uavklart, men mot slutten av uken vet vi nok mer, sier Bagstevold.

 Lars Stensby i Fotballforbundet forteller at UEFA forventer at ethvert lag som er med i UEFA-cupen stiller med spillbar bane den datoen som er satt opp.

- De plikter til å ha banen klar. Datoene ble vel satt opp i februar, så de var jo klar over dette, sier Stensby til lokalavisen.

Det er for øvrig regnet som en stor fordel å spille på bortegress først, så det spørs om akkurat det blir så lett å få til.

(alle foto: Scanpix)

LES OGSÅ: Inntektsfall for a-ha-selskap

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus