Meny

Fem pågrepet mistenkt for drap i Sverige

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem personer er pågrepet etter at en mann i 30-åra ble skutt i Överkalix i Sverige søndag morgen.

Væpnet politi deltok da fem personer ble pågrepet etter at en mann i 30-åra ble skutt i Överkalix i Sverige søndag morgen. Foto Linda Danhall / NSD / SCANPIXVæpnet politi deltok da fem personer ble pågrepet etter at en mann i 30-åra ble skutt i Överkalix i Sverige søndag morgen. Foto Linda Danhall / NSD / SCANPIX

Överkalix (NTB-TT): – Det eneste vi vet er at en mann ble skutt. Vi fikk beskjed om at det var en mann med skuddskader på vei til sykehus. Ambulansen møtte personbilen med mannen, og ambulansepersonalet kunne bekrefte at mannen allerede var død, sier vaktleder Erik Kummu ved politiet i Norrbotten.

– Hvilke rolle de fem pågrepne har hatt vil etterforskningen vise, legger han til. De fem skulle avhøres i løpet av søndagen.

De er ifølge Aftonbladet mistenkt for drap.

De pågrepne skal ha vært seg på stedet der skuddene ble løsnet, skriver Dagens Nyheter.

– To ble pågrepet i morges og ytterligere tre er pågrepet i løpet av dagen, sier Kummu. Politiet fikk melding om skuddepisoden klokken 06.50 søndag morgen. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus