Taxisjåfør siktet for voldtekt i Tromsø

En drosjesjåfør i Tromsø er siktet for voldtekt. Hendelsen skal ha funnet sted i bilen hans mens kvinnen i 20-årene sov.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tromsø (NTB): Voldtekten skal ha funnet sted natt til søndag ved fem-tiden i Tromsø, et sted på fastlandssiden, skriver Nordlys.

Voldtekten skal ha skjedd i taxien etter at kvinnen i 20-årene sovnet på vei hjem etter en sen bytur. Hun leverte selv inn anmeldelsen sent søndag kveld.

- Anmeldelsen utløste en rask reaksjon hos tromsøpolitiet som har sikret seg bevis som vi anser for relevante. De biologiske bevis vi har funnet er sendt til Oslo for kriminalteknologisk analyse, og det kan dessverre ta tre-fire uker før vi får svar på prøvene, sier avdelingssjef Einar Pedersen ved Tromsø politidistrikt.

Etter det Nordlys forstår omfatter dette funn som eventuelt er gjort i drosjebilen og på klær. Kvinnen har dessuten vært gjennom medisinsk undersøkelse.

Drosjesjåføren i 40-årene er norsk, og er nå siktet for voldtekt etter paragraf 192, 1b i straffeloven, som gjelder seksuell omgang med noen som er bevisstløs eller av annen grunn ute av stand til å motsette seg handlingen. (©NTB)

Personvernpolicy