Britiske muslimer fordømmer bilbombeangrep

Britiske muslimer fordømmer bilbombeangrep
Britiske muslimer fordømmer bilbombeangrep

Storbritannias paraplyorganisasjon for muslimer i Storbritannia fordømmer terrorforsøkene på det sterkeste og ber alle samarbeide i kampen mot terrortrusler.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fordømmer angrep

Muhammad Abdul Bari, leder for Muslimsk råd i Storbritannia, fordømte terroraksjonene i Storbritannia på en pressekonferanse tirsdag. Foto: REUTERS/Stephen Hird/ SCANPIX

London (NTB-AFP): - De som bevisst forsøker å drepe eller lemleste uskyldige mennesker er fiender av oss alle, Muhammad Abdul Bari, generalsekretær i Muslimsk råd i Storbritannia.

Bari sa på en pressekonferanse tirsdag at det ikke finnes noen som helst rettferdiggjøring for terrorforsøkene i London fredag og på flyplassen utenfor Glasgow lørdag.

- De som tar del i slike morderiske handlinger, og de som støtter dem, er fiender av oss alle, muslimer eller ikke-muslimer, og de bryter med våre felles verdier i Storbritannia, fortsatte Bari.

Han roste også statsminister Gordon Brown og innenriksminister Jacqui Smith for sin rolige og beroligende opptreden, og han trakk også fram innsatsen til Skottlands førsteminister Alex Salmond.

- Det kan ikke understrekes ofte nok at terrorister aktivt forsøker å splitte oss og undergrave vår kollektive styrke, fortsatte generalsekretæren i Muslimsk råd. (©NTB)

Personvernpolicy