Evakuering og forsinkelser på Heathrow flyplass

Evakuering og forsinkelser på Heathrow flyplass
Evakuering og forsinkelser på Heathrow flyplass

Passasjerer på terminal fire på Heathrow flyplass ble tirsdag evakuert på grunn av en mistenkelig bag, og over 100 flyavganger ble kansellert.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Væpnet politi

En væpnet politimann patruljerer Heathrow flyplass. Tirsdag ble terminal fire på flyplassen evakuert i flere timer etter at det ble funnet en mistenkelig bag. Evakueringen førte til at over hundre flyavganger ble kansellert. Foto: REUTERS/Luke MacGregor/SCANPIX

London (NTB-AFP): - Som følge av en mistenkelig bag i terminal fire, blir ekstra undersøkelser nå utført på passasjerer som skal reise, het det i en uttalelse fra den britiske flyplassoperatøren BAA.

Et passasjer sier til nyhetsbyrået Reuters at alle passasjerene måtte forlate terminalen, og at de ble bedt om å gå til avgangshallen.

- Flere tusen mennesker er nå ute på parkeringsplassen, og sikkerhetspersonell sier at all bagasje må kontrolleres igjen, sa passasjeren etter å ha blitt evakuert.

Flyplassansatte begynte å slippe folk inn i terminalen igjen etter noen timer utover ettermiddagen, men mange måtte vente lenge utendørs i regnværet.

- Folk som sto ute ble gitt forfriskninger og vanntette klær, sier en talskvinne for BAA. (©NTB)

Personvernpolicy