Vålerenga: - Er Robbie Fowler ledig?

Vålerenga: - Er Robbie Fowler ledig?
Vålerenga: - Er Robbie Fowler ledig?

- Vi kan i dag ikke si at Robbie Fowler er uaktuell, sier Jan Erik Aalbu til ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til Oslo?

Liverpools tidligere goalgetter, Robbie Fowler, blir ikke avvist som redningsmann for Vålerenga. - Så lenge han ikke har sagt nei kan vi ikke utelukke noenting, sier Jan Erik Aalbu i Vålerenga til ABC Nyheter.

Foto: Scanpix

Det er viden kjent at Vålerenga jakter spillerforsterkninger før siste halvdel av Tippeliagen skal utkjempes.

Da ABC Nyheter spurte Vålerenga-direktør Jan Erik Aalbu om klubbløse Robbie Fowler stod på lista over aktuelle objekter, var svaret kort og godt:

- Nei, vi kan ikke utelukke noen, men det er vel lite trolig at det blir en realitet. Men for all del, så lenge han ikke har sagt nei, kan vi ikke kategorisk avvise det, sier Aalbu til ABC Nyheter.

Robbie Fowler, mest kjent fra sin storhetstid som notorisk måljeger for Liverpool, har siden sesongslutt i England i fjor ikke mottatt ett eneste tilbud som har fristet.

- Ikke alle klarer å skaffe seg en klubb å spille for. I den båten sitter jeg nå, uttalte Fowler nylig til teamtalk.com.

Ikke umulig

32-åringen har riktignok blitt linket til en rekke klubber etter at han ble løslatt fra kontrakten med Merseyside-laget i vår. Amerikanske New England Revolution og australske Sydney FC har vært nevnt som mulige ny arbeidsgiver for spissen med 23 landskamper for England, men hovedpersonen selv avviser imidlertid det hele.

Aalbu i Vålerenga tror ikke Fowler blir billig om de går for ham.

- Nå har ikke vi sjekket hva det vil koste å ha Fowler knyttet til Vålerenga, men jeg regner med at han ikke vil spille for knapper og glansbilder. Men ingenting i denne verden er umulig, sier han muntert.

Kvalitetssikre

Vålerenga, Tippeligaens kanskje største skuffelse så langt denne sesongen, er godt i gang med jakten på spilleres som kan heve laget, og med det unngå en pinlig plassering i bunnen av tabellen ved sesongslutt.

- Vi er godt i gang med den jakten vi offentlig har sagt vi driver, men vi har i dag ingenting konkret på bordet. Det er ikke slik at en kontrakt, eller noen kontrakter, vil bli underskrevet i morgen.

Aalbu sier at en ikke trenger å være «rakettforsker» for å forstå i hvilke lagdeler Enga søker nye fjes.

- Det er først og fremst i de offensive delen av laget vi ser etter nye folk. Vi har hentet Dan Thomassen, som er forsvarsspiller, så der er vi nå godt forspent.

Aalbu insisterer på at de ikke vil gå i den klassiske fella med tanke på bomkjøp.

- Vi bruker god tid på den nye tilveksten, eller tilvekstene, fortsetter direktøren, og med det antyder at Enga jakter flere spillere.

- Vi vil kvalitetssikre oss før vi går til det skritt å hente noen.

Les mer om Robbie Fowler her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus