Belgiske kannibaler skulle spise kvinne

Belgiske kannibaler skulle spise kvinne
Belgiske kannibaler skulle spise kvinne

Belgisk politi har pågrepet to personer som hadde kidnappet og innesperret en kvinne for å spise henne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Scanpix
I mai i fjor ble tyske Armin Meiwes dømt til fengsel på livstid for å ha drept og spist en annen mann. To belgiske menn hadde lignenede planer, men politiet grep inn i siste øyeblikk. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach.

To personer fra den belgiske byen Gent er tiltalt for å ha planlagt å myrde og spise en ung kvinne som de hadde kidnappet. Ifølge Jyllands-Posten klarte politiet å stoppe de groteske planene i siste øyeblikk.

De to mennene, som ifølge avisen har en stor forkjærlighet for volds- og splatterfilmer, skal ha kidnappet den unge kvinnen og fraktet henne til en hytte utenfor byen Charleroi i det sørlige Belgia. Ifølge det belgiske nyhetsmagasinet The Bulletin var det her de tiltalte hadde planer om å spise henne.

Heldigvis så en politipatrulje en av mennene løpe med en kniv i hånden utenfor hytta, og politiet bestemte seg derfor for å undersøke saken nærmere.

Den unge kvinnen ble deretter sluppet fri fra fangenskapet, og skal ha kommet fysisk uskadd fra den brutale kidnappingen.

Det er ikke første gang byen Charleroi har blitt nevnt i forbindelse med groteske ugjerninger. I 1996 stod den beryktede mannen Marc Dutroux bak en serie bortførelser, voldtekter og drap på unge jenter.

Dutroux tok livet av fire jenter. To av dem ble begravd levende ved den lille landsbyen Marcinelle i utkanten av Charleroi.

Personvernpolicy