En trekant til besvær

En trekant til besvær
En trekant til besvær

Det har vært en hektisk uke i riksmediedammen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Scanpix
Lei av kjæresten din? Foreslå trekant.


Vi har blant annet møtt en rytter uten hest, hørt om folk som egentlig ikke krangler om nakenbading, kjeder seg på kommunestyremøte og blir frelst i fengsel. I grevens tid var vi også fått noen lyntips om hvordan vi kan bli kvitt kjæresten i ferien.

Her er noen av ukens fiffigste nyhetssaker:

Mandag: I et eksklusivt møte med VG under «Lier Horse Show» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun gikk fra å være «hestejenta», til å gi fullstendig avkall på ridning. VG kan melde at «hestejenta» nå heller vil være sammen med sine to døtre. Det er samtidig for tidlig å si om døtrene vil arve «hestejentas» interesse for ridning. VG kan også melde at det regnet i Lier denne dagen, og at «hestejenta» er glad hun slapp å vaske arenaen etterpå. Ingen av hestene ble spurt om å kommentere sine prestasjoner under stevnet.

Tirsdag: Dagbladet kan melde at Høyre ikke får støtte fra en rik kjøpmann til lokalvalgkamp fordi ordførerkandidaten i Oslo badet naken i fødselsdagsselskapet hans. Støtten går nå til Frp, som formodentlig har færre nakenbadere på kandidatlistene. Dog har det vært både drapsdømte , voldtektstiltalte og pedofile på listene, men det er jo noe ganske annet. Kjøpmannen som ifjor meldte seg ut av Høyre i protest forklarer at han egentlig ikke er så opptatt av rumper, men at han har mistet tilliten til Høyre fordi han må betale formueskatt selv etter at Høyre har sittet i regjering. Ja, for hva skal en kjøpmann egentlig med Høyrefolk i kommunestyrene etter lokalvalget til høsten hvis Høyre ikke engang kan få fjernet en simpel formuesskatt når de sitter i mindretallsregjering sammen med Venstre og KrF?

Onsdag: Dagbladet kan melde at Drammens Tidende kan melde at en kommunepolitiker fra Frp har kjedet seg i et kommunestyremøte. Nyheten ble snappet opp da politikeren oppdaterte sin Facebook-status til multispråklige «NN is fucking bored in the kommunestyremøte» i en møtepause. «Jeg hadde antakeligvis ikke skrevet det, hvis jeg hadde visst at det skulle bli lest av andre», sier Frp-politikeren. Politikeren fikk raskt en støttegruppe på Facebook fordi media var slemme og omtalte saken.


Torsdag: VG kan melde at en hotellarving fra USA har sluppet ut av fengsel etter noen dagers soning for fyllekjøring uten førerkort. Til tv-kanalen CNN sier arvingen blant annet at hun ikke er en stordranker og selv om hun fryktet for livet i fangenskap, så hadde Gud hatt en plan med det hele. «Nå skal jeg følge alle lover og regler,» sier arvingen. Herrens veier er uransakelige, der altså.

Fredag: Det mangler ikke på tips om hvordan bli lykkelig med partneren i ferien. Men hva da med de som vil avslutte forholdet i ferien? Aftenposten TV har hentet inn tips om hvordan man kan bli singel i en fei, fra redaksjonene i bladene Woman og Mann. Det enkle er ofte det beste, sier redaksjonene: «Foreslå trekant!» Det er uklart hvorfor man ikke bare kan låse kjæresten inne i kjelleren og dra på ferie med noen andre.

I helgen og neste uke: Se opp for kjærestepar som forsøker å bli kvitt hverandre ved å ha sex med andre, sammen.

Personvernpolicy