Her er de beste fotballbeina i Norge

Her er de beste fotballbeina i Norge
Her er de beste fotballbeina i Norge

Tippeligaen er halvspilt og spillerne har hatt god tid på å vise seg frem. ABC Nyheter kårer sesongens hittils beste spillere. Listen preges ikke overraskende av gutter med tilhold i Bærum.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både spillere og lag i årets Tippeliga har tidvis levert solid spill i sesongens første halvdel. Ikke uventet ligger Lillestrøm og Brann helt i toppen.

Noe mer overraskende er det kanskje at Stabæk matcher duoen til gangs.

Uventet er det også at Rosenborg sliter uvanlig mye, med svingninger fra det spektakulære, til det som best kan beskrives som juniorfotball.

Aalesund, Odd Grenland og Sandefjord var av mange tippet som dumpekandidater - noe de også er for tiden.

Men den største skuffelsen holder til i Oslo. Vålerenga tippes alltid i toppen av Tippeligaen - i hvert fall av seg selv. Men når skal Vålerenga skjønne at laget, spillerne - og ikke minst treneren - ikke er gode nok til å utfordre fullt ut om gullet?

Det er flere grunner til at lag lykkes - eller ikke. Men det som til syvende og sist veier tyngst, og er viktigst på en fotballbane, er hvordan spillerne utfører arbeidsoppgavene sine ute på det grønne gresset.

ABC Nyheter gir deg her listen over de ti spillerne som har markert seg sterkest så langt i sesongen.

17 år og skyter som Roberto Carlos, det må bli farlig, det. Alle foto: Scanpix17 år og skyter som Roberto Carlos, det må bli farlig, det. Alle foto: Scanpix

10 - Fredrik Gulsvik, Odd Grenland

Når du er 17 år, fra Norge og skyter like hardt som Roberto Carlos, ja da må det bli farlig.

Kongsberg-gutten har vært variabel i de minuttene han har spilt så langt denne sesongen, men har ved flere anledninger vist at han er uredd, aggressiv og målfarlig.

Han har riktignok skuslet bort noen sjanser som kunne ha gitt Odd Grenland sårt tiltrengte poeng - men så lenge han er i stand til «drepe mennesker» med kraften i føttene - da fortjener han en plass på lista.

9 - Kjetil Wæhler, Vålerenga

Vålerenga som lag har skuffet veritabelt så langt denne sesongen. Sjeldent har en sett den egentitulerte «Oslos stolthet» så lite stolte som i årets utgave.

Når Enga spiller så dårlig at selv ihuga Klans-medlemmer blir likegyldige, bør alle røde lamper på Valle lyse natten lang.

Men ingen regel uten unntak, og i dette tilfellet heter det Kjetil Wæhler.

En kompromissløs stopper som leser spillet meget godt og er sterk i alle dueller.

Oslo-gutten er moden for større oppgaver. Det er betryggende at Åge Hareide kan hive inn på den tidligere Wimbledon-proffen om Hangeland eller Hagen skulle ryke på en smell, og vite at landslaget vil ikke bli svekket av den grunn.

8 - Stefan Gislason, Lyn

Mannen med Tippeligaens beste overblikk fortsetter der han slapp i fjor.

Brøndby er av de klubbene som jakter på Gislason, og ryktene sier at danskene er villige til å sikre seg et par islandske lange ben for vel ti millioner kroner.

Få, om ingen andre, spillere i Tippeligaen klarer å være så anonym i en kamp, men samtidig være så toneangivende. I nesten alle kampene merker en nesten ikke Gislasons tilstedeværelse før en plukker kampen fra hverandre i ettertid.

Det er han som er der når den såkalte andreballen detter ned. Det er han som spiller fri Hoff, Holmen Edu eller Knudtzon. Det er han som hele tiden sørger for at Lyn er i balanse og at Tessem får frie offensive tøyler.

En solid islending på et usolid lag. Etter vår mening en av Tippeligaens to-tre beste spillere når han er på topp.

Arkitekten bak årets fineste mål må med.Arkitekten bak årets fineste mål må med.

7 - Daniel Nannskog, Stabæk

Svensken må med. Han fortsetter å øse inn mål for Stabæk. Nannskog viser også denne sesongen at han vet hvor målet står. Det er vanskelig å overraske etter å ha vist seg frem en hel sesong i fjor, men det har han klart.

Den tidligere Kina-proffen er «svårstoppad». Og i spann med Pall Gunnarsson er han en trussel for alle lag.

Gjennom sin spillestil gir han også rom for andre spillere på Bærums-laget. Var arkitekten bak målet jeg mener blir vanskelig å komme utenom når vi ved sesongslutt skal kåret det vakreste, 2-0 målet til Stabæk mot Aalesund på Color Line Stadion.

Fra å klarere en ball på egen 16-meter til iskaldt å trille ballen forbi Adin Brown tok det cirka seks sekunder. En prestasjon som i seg selv fortjener en plass på lista.

6 - Rune Almenning Jarstein, Odd Grenland

Jarstein bør rangeres foran Håkon Opdal når Norges landslag skal settes sammen. Tross sin unge alder utstråler keeperen en autoritet alle trenere skulle ønske deres målvakt hadde.

Reaksjonssterk, flink til å dirigere spillet, gode holdninger og en sterk vinnervilje gjør ham til, for tiden, Norges beste keeper.

Det er selvfølgelig lettere å få vist seg frem når en spiller på et lag som i mange kamper har sluppet motstanderen altfor lett til. Man kan si mye om Odd Grenland som lag, at de scorer for lite mål, er lekk bakover etc. etc, men sannheten er at Jarstein er mannen som har reddet Skiens-klubben fra et allerede klart nedrykk.

5 - Peter Iljeh, Viking

Mannen som i fjor sendte hele Stavanger til himmels da han nærmest på egenhånd sørget for fornyet kontrakt i Tippeligaen for Viking. Han har i år vist seg frem som en mer stabil spiller.

Som spiss er jobben å score mål, og det gjør Iljeh jevnt og trutt. Han er ikke spilleren som banker inn perler fra 20-25 meter, men han er alltid til stede foran mål. Han har ved noen anledninger vist at han kan skape farligheter på egenhånd, men brorparten av målene har kommet etter innlegg fra kanten.

Den delen av spillet har Viking blitt flinkere til i år, noe Iljeh drar svært god nytte av. En spiss som er avhengig av andre for å lykkes, men når han får den hjelpen han trenger er han til å stole på.

Mannen dirigerer spillet akkurat dit han vil HELE tiden. Wehrman må med.Mannen dirigerer spillet akkurat dit han vil HELE tiden. Wehrman må med.

4 - Kasey Wehrman, Lillestrøm

Det skulle vært morsomt å vite hovedgrunnen til at Tom Nordlie vil kvitte seg med den australske jernmannen.

Midtbanespilleren er klar for spill i Fredrikstad etter denne serierunden, og det tror vi vil bli merkbart på Åråsen. .

Som midtbanespiller bør en kanskje forlange flere mål (har han noen gang løsnet ett skudd på mål?), men så lenge han fyller dirigentrollen med overblikk, sikkerhet i pasningspillet og en defensiv trygghet, vil han være uvurderlig for ethvert lag i Tippeligaen.

Fredrikstad kan allerede gratuleres som vinnere på overgangsmarkedet. Og til alle Kanari-fans er det bare å ønske lykke til med nytt anker på midtbanen.

Allerede nå kan Fjørtoft forklare hvorfor gullet glipper. Hovedgrunnen tok kofferten med seg og dro til Østfold.

3 - Tarik Elyounoussi, Fredrikstad

- Jeg synes det bare er morsomt å spille fotball, sier Tarik når han intervjues i forbindelse med strålende innsatser på banen.

Det er umulig å påstå noe annet enn at Tarik koser seg på banen. For alle som husker «Boing» minner Fredrikstads U-21 landslagsspiller litt om Jimmy Grant. Liten og tynn, men med en nese for mål få er forunt.

Har vokst kraftig siden i fjor da han satte verdensrekord i antall misser på store sjanser i åpningskampen mot Brann hjemme på gamle Fredrikstad Stadion.

Tariks største styrke er hans smarte måte å løse vanskelige oppgaver på. Og når han i tillegg viser teft og resolutte avgjørelser foran kassa, da er han en attraksjon i norsk fotball.

Fredrikstads suksess så langt har mye med Tariks utvikling å gjøre, og det er forståelig hvorfor Portsmouth etter sigende ligger langflat for å sikre seg underskriften hans.

2 - Somen A. Tchoyi, Stabæk

Når en snakker med Stabæk supportergruppe er det som å skru på en båndspiller når spørsmålet om hvilken Stabæk-spiller som har utmerket seg, kommer opp. - Somen Tchoyi.

Hva som skjedde da kameruneren forlot Skien og Odd Grenland skulle vært gøy å vite, for han blendet også i den hvite drakta på gamle Falkum. Når han viser spill som i år på bæringenes midtbane er han en fryd å se på.

Stabæk er i år ett atskillig bedre lag enn i fjor, mye takket være Tchoyis spill i den blå drakta. Ikke bare spiller han fri sine giftige medspillere, i år scorer han også mål. Tchoyi er, sammen en annen Stabæk-spiller, så langt årets beste og viktigste spiller i Tippeligaen.

Ingen over, ingen ved siden. Alanzinho troner på topp.Ingen over, ingen ved siden. Alanzinho troner på topp.

1 - Alanzinho, Stabæk

Ingen over, ingen ved siden. Brassen troner halvveis overlegent på topp.

Maken til teknikk, kombinert med hurtighet, er sjelden vare på norske arenaer. Noen av målene Alanzinho har sørget for i år ser man kun på TV-skjermen hentet fra ligaer i andre verdensdeler og land enn Norge.

Også sesongens kanskje største overraskelse.

I fjor svingte den lille kjempen voldsomt i prestasjonene, men i år er han stabilt god - meget god. Dersom Alanzinho fortsetter sitt solide spill kan han nesten alene sørge for at Stabæk tar Tippeliga-gullet i oktober. I spann med Tchoyi, Pall Gunnarson og Nannskog utgjør han utvilsomt landets beste offensive kvartett.

Årets trener - Jan Jönsson

Honnør og blomster til Stabæks svenske trener. Etter å ha ledet Stabæk noen sesonger fremstår han som den norske Tippeligaens Arsène Wenger.

Begge har en evne til å dyrke frem spisskompetanse, ferdigheter og dyktighet til enkeltspillere, og samtidig som får frem det beste i spillerne når det er til det beste for laget.

Fremstår som en sikker type med stor tro på det han driver med, noe som igjen viser seg på banen. En rolig ledertype som fort kan snyte favorittene Brann, Lillestrøm og Rosenborg for gullet.

Og disse banker på døra:

1 - Christian Grindheim, Vålerenga

Solid og løpssterk kaptein som dessverre spiller på et altfor dårlig hovedstadslag. Som kaptein har han ikke klart å løfte laget nok til å komme på lista.

Men han skal ha for at han er én av tre spillere i klubben som er gode nok til å forsvare klubbens egne altfor høye forventninger. Den nærmeste til å komme med på lista.

2 - Jan Gunnar Solli, Brann

Startet sesongen godt nok til å komme med på lista, men formsvikt i takt med laget gjør at Solli så vidt faller utenfor.

3 - Marek Sapara, Rosenborg

Rosenborgs juvel glimter tidvis til, men har ikke vist den samme stabiliteten som i fjor. Viser Sapara fjorårstakter oftere på høsten, vil slovaken være ett soleklart valg på lista. På sitt beste er han den spilleren med største potensial og den som er nærmest europeisk toppnivå.

4 - Espen Børufsen, Start

Uredd sørlending som åpnet sesongen forrykende med blant annet supermål på Brann Stadion. Etter det har Børufsen mer eller mindre sloknet. Men gutten har vist at med tiden kan han spille seg inn diskusjonen om en plass på Norges landslag.

5 - Jon Knudsen, Stabæk

Fortjener kanskje en plass på lista, men det er usikkert hvor god Knudsen egentlig er.

Stabæk har så langt i sesongen ikke blitt satt under skikkelig press over tid i en kamp og, kanskje noe urettferdig overfor Stabæks sisteskanse, det blir derfor noe vanskelig å si hvor i landskapet Knudsen står.

Dersom du har synspunkter på listen ABC Nyheter har presentert, skriv en kommentar eller logg deg på og registrer deg som borgerjournalist. Da får du muligheten til å sette opp din egen toppliste.

Registrere deg kan du gjøre her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
14:21 En ungdom er siktet for å ha hacket Dagbladet, opplyser politiet14:17 Jakob Ingebrigtsen satte ny norgesrekord14:03 Innbruddstyv med eget knep herjet i Norge i 19 dager – nå er han tatt13:31 Tyrkia og SDF anklager hverandre for avtalebrudd13:09 Mange omkom da demning brøt sammen i Russland13:07 Helseminister Høie kraftig ut mot homohets12:54 Fem barn involvert i frontkollisjon i Tromsø12:17 Redningsaksjon i Kragerø avsluttet uten funn11:49 NRK: Over 9.000 brudd på arbeidsmiljøloven i helseetaten i Oslo de fire siste årene11:46 Hva er det med diktatorer og hester?11:01 Politiet advarer mot utpressingsmail10:02 Bevegelser i jordskjelvforkastning i California skaper bekymring09:52 USA skjerper sanksjonene mot Cuba09:45 Edel-Marie Haukland valgt til leder i KrFU09:34 Europris tilbakekaller tyggebein til hund etter plastfunn08:22 LO slår alarm: Piloter jobber halve døgnet08:02 Solberg: Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer08:02 Broren til Honduras' president dømt for narkotikasmugling08:00 Tarik i intens svensk gullkamp: – Det er helt åpent07:53 Politiet søker etter tre personer etter voldshendelse på Ammerud07:31 Mange omkom da demning brøt sammen i Russland07:20 Trump håper å få i havn handelsavtale med Kina i november07:05 Rapport: Sivilforsvaret vil ikke kunne gjennomføre evakuering ved krig06:35 Unntakstilstand i Santiago etter voldsomme demonstrasjoner06:13 Johnson sier at en avtale vil forene Storbritannia06:07 Dette skjer i dag05:40 Kvinne slått og ranet i Oslo05:30 Dette skjedde i natt04:40 Arbeidstilsynet skal møte Espresso House04:14 Fellesforbundet vil trekke støtten til Tankesmien Agenda03:29 Politiet: Mye uprovosert vold i Oslo03:15 Demokratene vil stoppe Trumps G7-planer på privat golfklubb03:11 Mann til sykehus etter voldshendelse i Eidsvoll02:43 Biden gjør byks på måling02:11 Perry vil ikke overlevere dokumenter i riksrettssaken01:53 Vestland må kutte en halv milliard01:38 Fire menn skadd i trafikkulykke i Bergen01:29 Opptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner00:30 FN fordømmer angrep under fredagsbønn i Afghanistan00:29 Flere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis00:03 Trump har nominert ny energiminister22:28 Flere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis21:47 Kina kritiserer Venstre-topp for å ha nominert Hongkong-demonstranter til fredsprisen21:45 Kvinne dømt for drapsforsøk på datterens kjæreste21:42 Ny avtale med EU gjør det lettere å utlevere norske forbrytere20:41 Dokument antyder at Boeing-pilot oppdaget Max-problemer i 201620:39 Bulgarias trener gir seg etter rasismeskandalen20:38 Macron langer ut mot NATOs håndtering av Tyrkias militæroffensiv20:36 Mann i 20-årene fengslet etter funn av overgrepsmateriale19:44 Flesket til mot rødgrønne: «Vil helst bo i huler, spise gress og slutte med sex»19:20 Britta (65) skal ha svindlet for 140 millioner – feriehuset tvangssolgt for småpenger19:01 Skogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45 Mann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40 Hundretusenvis protesterer i Barcelona17:45 Tyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31 Kjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17 Tollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08 Senterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03 Pastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42 Kvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15 Kong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48 Tilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45 Tusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44 Sælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32 Redaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17 65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27 Norwegian selger fem Boeing-fly14:26 Ap-nestor vil samarbeide med MDG14:07 Sjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06 Kvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01 Klopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00 EU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46 Oslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45 Nær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44 Oljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33 Keshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11 Pengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55 El Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55 Islamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28 Fem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27 Puigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03 Mazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44 Katalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42 Hemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14 Åpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10 Oslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48 Klager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28 Norske Skog tilbake på Oslo Børs10:14 Professor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49 Johnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46 Kan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40 Politiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39 Amnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08 Ap-politiker mener Dale ignorerer henne08:53 DNB-tjenester fungerer igjen08:50 Gull til Norge: Historien om kommentatorene08:16 Semb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54 Politiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52 Kampene fortsetter i syrisk grenseby07:14 Sp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo
Siste nytt
14:21NorgeEn ungdom er siktet for å ha hacket Dagbladet, opplyser politiet14:17SportJakob Ingebrigtsen satte ny norgesrekord14:03NorgeInnbruddstyv med eget knep herjet i Norge i 19 dager – nå er han tatt13:31VerdenTyrkia og SDF anklager hverandre for avtalebrudd13:09VerdenMange omkom da demning brøt sammen i Russland13:07NorgeHelseminister Høie kraftig ut mot homohets12:54NorgeFem barn involvert i frontkollisjon i Tromsø12:17NorgeRedningsaksjon i Kragerø avsluttet uten funn11:49NorgeNRK: Over 9.000 brudd på arbeidsmiljøloven i helseetaten i Oslo de fire siste årene11:46PolitikkHva er det med diktatorer og hester?11:01NorgePolitiet advarer mot utpressingsmail10:02VerdenBevegelser i jordskjelvforkastning i California skaper bekymring09:52VerdenUSA skjerper sanksjonene mot Cuba09:45PolitikkEdel-Marie Haukland valgt til leder i KrFU09:34NorgeEuropris tilbakekaller tyggebein til hund etter plastfunn08:22NorgeLO slår alarm: Piloter jobber halve døgnet08:02NorgeSolberg: Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer08:02VerdenBroren til Honduras' president dømt for narkotikasmugling08:00SportTarik i intens svensk gullkamp: – Det er helt åpent07:53NorgePolitiet søker etter tre personer etter voldshendelse på Ammerud07:31VerdenMange omkom da demning brøt sammen i Russland07:20VerdenTrump håper å få i havn handelsavtale med Kina i november07:05NorgeRapport: Sivilforsvaret vil ikke kunne gjennomføre evakuering ved krig06:35VerdenUnntakstilstand i Santiago etter voldsomme demonstrasjoner06:13VerdenJohnson sier at en avtale vil forene Storbritannia06:07NorgeDette skjer i dag05:40NorgeKvinne slått og ranet i Oslo05:30NorgeDette skjedde i natt04:40NorgeArbeidstilsynet skal møte Espresso House04:14NorgeFellesforbundet vil trekke støtten til Tankesmien Agenda03:29NorgePolitiet: Mye uprovosert vold i Oslo03:15VerdenDemokratene vil stoppe Trumps G7-planer på privat golfklubb03:11NorgeMann til sykehus etter voldshendelse i Eidsvoll02:43VerdenBiden gjør byks på måling02:11VerdenPerry vil ikke overlevere dokumenter i riksrettssaken01:53NorgeVestland må kutte en halv milliard01:38NorgeFire menn skadd i trafikkulykke i Bergen01:29VerdenOpptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner00:30VerdenFN fordømmer angrep under fredagsbønn i Afghanistan00:29NorgeFlere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis00:03VerdenTrump har nominert ny energiminister22:28PolitikkFlere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis21:47PolitikkKina kritiserer Venstre-topp for å ha nominert Hongkong-demonstranter til fredsprisen21:45NorgeKvinne dømt for drapsforsøk på datterens kjæreste21:42PolitikkNy avtale med EU gjør det lettere å utlevere norske forbrytere20:41VerdenDokument antyder at Boeing-pilot oppdaget Max-problemer i 201620:39SportBulgarias trener gir seg etter rasismeskandalen20:38VerdenMacron langer ut mot NATOs håndtering av Tyrkias militæroffensiv20:36NorgeMann i 20-årene fengslet etter funn av overgrepsmateriale19:44MotorFlesket til mot rødgrønne: «Vil helst bo i huler, spise gress og slutte med sex»19:20PengerBritta (65) skal ha svindlet for 140 millioner – feriehuset tvangssolgt for småpenger19:01NorgeSkogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45NorgeMann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40VerdenHundretusenvis protesterer i Barcelona17:45VerdenTyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31NorgeKjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17NorgeTollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08PolitikkSenterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03NorgePastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42VerdenKvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15SportKong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48NorgeTilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45VerdenTusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44SportSælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32NorgeRedaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17Norge65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27PengerNorwegian selger fem Boeing-fly14:26PolitikkAp-nestor vil samarbeide med MDG14:07NorgeSjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06PengerKvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01SportKlopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00PengerEU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46PolitikkOslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45VerdenNær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44PengerOljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33PolitikkKeshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11SportPengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55SportEl Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55NorgeIslamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28NorgeFem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27VerdenPuigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03PolitikkMazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44VerdenKatalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42SportHemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14NorgeÅpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10NorgeOslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48ReiseKlager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28PengerNorske Skog tilbake på Oslo Børs10:14Helse og livsstilProfessor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49PolitikkJohnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46PolitikkKan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40KulturPolitiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39VerdenAmnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08PolitikkAp-politiker mener Dale ignorerer henne08:53NorgeDNB-tjenester fungerer igjen08:50SportGull til Norge: Historien om kommentatorene08:16SportSemb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54NorgePolitiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52VerdenKampene fortsetter i syrisk grenseby07:14NorgeSp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus