Arvesen klar for Tour'n

Kurt Asle Arvesen er igjen klar for Tour de France.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder NRK. Den endelige beskjeden kom ved 18-tiden fredag kveld.

De åtte fra det danske profflaget som skal sykle sammen med Arvesen er Carlos Sastre, Fränk Schleck, Jens Voigt, Stuart O'Grady, Fabian Cancellara, Inigo Cuesta, Christian Vande Velde and David Zabriskie.

- Det var ingen lett beslutning, selv om det høres ut som en klisjé. Vi har hatt et luksusproblem siden vi har så mange gode ryttere som er i stand til å gjøre det bra i Touren. Vi har prøvd å ta ut et bredt lag som kan markere seg hele veien. I Sastre og Schleck har vi to som kan kjempe i sammendraget, sa Kim Andersen til klubbens hjemmeside. (©NTB)

Men Arvesen vant ikke i NM

Personvernpolicy