Fikk siste kamp hjemme

Lillestrøm, Brann og Vålerenga må alle spille sin første kamp i kvalifiseringen til UEFA-cupen på bortebane.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble klart under trekningen av første kvalifiseringsrunde til UEFA-cupen i UEFAs hovedkvarter fredag. Vålerenga får trolig tøffest motstand. De må tukte estiske Flora Tallinn som slo ut Lyn fra kvalifiseringen i fjor, på bortemål.

- Det var en av de tøffeste motstanderne vi kunne møte. De er midt i sesongen der borte også, så vi drar ikke fordel av å møte et lag som er utenfor seriespill. De viste hva de er kapable til da de slo ut Lyn i fjor, sier Vålerenga-trener Petter Myhre.

Lillestrøm må ta turen til miniputtlandet Luxembourg hvor de møter Kärjèng, laget ligger på 8.-plass i den nasjonale ligaen.

- De vet jeg ingenting om. Vi sender noen folk nedover for å titte på dem. Reiseavstanden er i hvert fall overkommelig, sier LSK-trener Tom Nordlie, som helst ville unngå VIF-motstander Flora Tallinn.

Brann må reise til Wales der de møter Carmarthen, laget kom på sjuendeplass i den walisiske ligaen i år og vant cupen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus