Fikk siste kamp hjemme

Lillestrøm, Brann og Vålerenga må alle spille sin første kamp i kvalifiseringen til UEFA-cupen på bortebane.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble klart under trekningen av første kvalifiseringsrunde til UEFA-cupen i UEFAs hovedkvarter fredag. Vålerenga får trolig tøffest motstand. De må tukte estiske Flora Tallinn som slo ut Lyn fra kvalifiseringen i fjor, på bortemål.

- Det var en av de tøffeste motstanderne vi kunne møte. De er midt i sesongen der borte også, så vi drar ikke fordel av å møte et lag som er utenfor seriespill. De viste hva de er kapable til da de slo ut Lyn i fjor, sier Vålerenga-trener Petter Myhre.

Lillestrøm må ta turen til miniputtlandet Luxembourg hvor de møter Kärjèng, laget ligger på 8.-plass i den nasjonale ligaen.

- De vet jeg ingenting om. Vi sender noen folk nedover for å titte på dem. Reiseavstanden er i hvert fall overkommelig, sier LSK-trener Tom Nordlie, som helst ville unngå VIF-motstander Flora Tallinn.

Brann må reise til Wales der de møter Carmarthen, laget kom på sjuendeplass i den walisiske ligaen i år og vant cupen. (©NTB)

Personvernpolicy