Tre personer døde i vogntogulykke i Rogaland

En mann og to unge kvinner ble drept i ulykken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vikedal (NTB): Mannen i 30-årene som ble kritisk skadd i en kollisjon mellom et vogntog og to personbiler i Vikedal i Rogaland torsdag, døde natt til fredag på sykehuset. Dermed har ulykken krevd tre liv.

Han ble brakt til Stavanger universitetssjukehus med luftambulanse og hadde kritiske skader. Ifølge Aftenbladet.no ble han operert torsdag, men sykehuset opplyser at han døde i løpet av natten.

Også to unge kvinner omkom i ulykken. Ifølge politiet skal traileren og minst en av personbilene ha frontkollidert.

Vogntoget var på vei vestover, mens de to personbilene var på vei østover på riksvei 46 da ulykken skjedde. Årsaken til ulykken er ikke kjent, og ingen vitner har foreløpig meldt seg. De to omkomne satt i hver sin personbil.

Til sammen var fem personer involvert i ulykken. To personer, føreren av vogntoget og en passasjerene i en av bilene, slapp fra ulykken uten alvorlige skader.

Ifølge Aftenbladet.no er det opprettet et kriseteam for å ta seg av de pårørende etter ulykken. Teamet består av rådmann i Helge Torheim i Vindafjord kommune, hans beredskapsrådgiver og to personer fra det psykososiale kriseteamet i kommunen og en prest. (©NTB)

Personvernpolicy