To omkom og en kritisk skadd i Rogaland

To unge kvinner omkom og en mann er kritisk skadd i en kollisjon mellom et vogntog og to personbiler i Vikedal i Vindafjord kommune i Rogaland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vikedal (NTB): Politiet fikk melding om ulykken klokken 17.35.

- Traileren og minst en av personbilene traff hverandre front mot front. To personer er omkommet, og en er kritisk skadd, sier operasjonsleder Svein Roald Vikse i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Personen som er kritisk skadd, en mann i begynnelsen av 30-årene, er sendt til Stavanger universitetssjukehus med luftambulanse. Ifølge aftenbladet.no betegnes mannens tilstand som alvorlig, men stabil.

Vogntoget var på vei vestover, mens de to personbilene var på vei østover på riksvei 46 da ulykken skjedde. Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent. De to omkomne satt i hver sin personbil.

Til sammen var fem personer involvert i ulykken. To personer, føreren av vogntoget og en passasjerene i en av bilene, slapp fra ulykken uten alvorlige skader.

Riksvei 46 var torsdag kveld stengt. Omkjøring går via Røldalstunnelen.

Ifølge Aftenbladet.no er det opprettet et kriseteam for å ta seg av de pårørende etter ulykken. Teamet består av rådmann i Helge Torheim i Vindafjord kommune, hans beredskapsrådgiver og to personer fra det psykososiale kriseteamet i kommunen og en prest. (©NTB)

Personvernpolicy