Popstjerne kastet av scenen

Popstjerne kastet av scenen
Popstjerne kastet av scenen

Surferosa-Mariann kastet av Killers-scenen!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den store overraskelsen på Killers-konserten skulle være Mariann Thomassens gjesteopptreden i form av en duett-fremførelse av The Killers' nye singel.

Mariann hadde gjort tilsvarende flere ganger på Surferosas USA-turne som Killers-support for to år siden, og både hun og bandet gledet seg til å gjenoppta samarbeidet.

Her mangler Surferosas Mariann Thomassen. Hun ble kastet av scenen av vaktene da hun skulle gjøre en duett.Her mangler Surferosas Mariann Thomassen. Hun ble kastet av scenen av vaktene da hun skulle gjøre en duett.

Så mens bandet jobbet seg opp med et tungt sett mot høydepunktet og publikumsresponsen steg i takt med alkoholkonsumet, spratt Mariann som avtalt frem, hylende og sedvanlig rock'n roll-brølende som en lettere nervøs selvintroduksjon uten at publikum helt forsto hva som var på gang.

Men før hun hadde rukket å synge mer enn et par linjer av første verset, kom en ProSec-vakt bort til henne, rev mikrofonen ut av hendene hennes og nærmest duttet henne vekk fra podiet og tilbake til backstage-området.

For utenforstående fremsto hele seansen som forvirrende og for Mariann selv måtte dette ha vært forferdelig ydmykende. Duetten hadde vært avtalt i to uker, men elendig kommunikasjon mellom lydfolk, arrangører, sikkerhetsstaben og bandet, vil trolig fremtvinge en runde med briefing rundt begrepet «koordinering».

Fra backstage fikk vi melding om at Mariann skulle få et nytt forsøk på låten «Mr Brighteyes», men heller ikke nå klarte vaktene å bla seg frem til K i ordboka.

Istedet avsluttet Killers med noe bortimot en killer-versjon av Joy Division-låta «Interzone»! I denne sammenheng et bra plaster på såret, men likevel et lite antiklimax i forhold hva vi hadde blitt lovet.

Karakter: 6 av 10
Ps. Fra Killers plateselskap, Universal, blir det sagt at Mariann ikke hadde noen klar avtale med hele bandet om å opptre med bandet.

At det dermed oppsto full forvirring da Surferosa-vokalisten plutselig tok over kommandoen med mikrofonen, gjør det sånn sett forståelig at Killers-vokalist Brandon ble litt satt ut...

Illustrasjonsbilde av Mariann Thomassen: Scanpix

Personvernpolicy