Mann gjemte seg i tre etter bilulykke

En mann stakk onsdag kveld av fra en bilulykke i Østfold. Politiet fant ham senere oppe i et tre, uskadd inntil han falt ned foran polititjenestemennene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om ulykken på Eidet, ved avkjøringen til Kilenveien på riksvei 118 onsdag kveld. Tre biler var innblandet. Én person ble lettere skadd og sendt til legevakten.

Men det mest dramatiske ved ulykken skjedde i etterkant, da en av de innblandede tok beina fatt og satte av gårde inn i skogen. Ifølge politiet var dette bilføreren som angivelig forårsaket ulykken, melder NRK.

Mannen måtte snart innse at han ikke var blant Tarzans nærmeste slektninger. Han ble nemlig funnet oppe i et tre, cirka 400 meter fra åstedet. Så falt han ned.

- Han var uskadd da han klatret opp, men han falt ned og fikk en personskade, sier operasjonsleder Paul Horne i Østfold politidistrikt.

Politiet måtte dermed ringe etter ambulanse for å få brakt klatreren ut av skogen.

Sent onsdag kveld var omstendighetene fortsatt uklare, både rundt selve ulykken og hvorfor den ene av de involverte fant ut at det beste var å klatre opp i et tre. (©NTB)

(illustrasjonsfoto: Scanpix)

Personvernpolicy