Frp-politiker tabbet seg ut på Facebook

Frp-politiker tabbet seg ut på Facebook
Frp-politiker tabbet seg ut på Facebook

Da det endelig var pause i det tydeligvis gørr kjedelige kommunestyremøtet, benyttet Ove A. Vanebo anledningen til å uttrykke sin harme på Facebook.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Ove A. Vanebo is fucking bored in the kommunestyremøte» var meldingen Vanebo passet på å formidle i statusfeltet i profilen sin på det populære nettsamfunnet.

Frps listetopp i i Øvre Eiker la ut beskjeden klokken 19.41 onsdag 20. juni, mens lokalpolitikerne hadde en ti minutters pause i diskusjonene om årsrapporter og handlingsplaner.

- I forrige kommunestyremøte var det ekstremt mange som gikk på talerstolen for å markere seg. Jeg ser at det kan bli oppfattet uheldig å kalle det kjedelig, men akkurat i dette møtet var det berettiget, sier Vanebo til Drammens Tidende.

Han misliker at beskjeden blir offentliggjort, og fjernet meldingen umiddelbart etter at han snakket med avisen på tirsdag. Vanebo sier han ikke visste at det han skrev kunne leses av alle de nærmere 300.000 brukerne i nettverket «Norway» og understreker at meldingen kun var ment til helt privat bruk for vennene på Facebook.

- Men jeg har ingen problemer med å si at møtet ble langtekkelig, sier Vanebo som ikke møter forståelse hos ordfører Anders B. Werp (H).

- Jeg syns det er trist. Alle representantene i kommunestyret har et betydelig ansvar for å bidra med meningsfylt innhold, sier ordføreren. (©NTB)

LES OGSÅ:

Politikken og nye medier

Facebook-effekten

Fortell eller forsvinn

(foto: Scanpix)

Personvernpolicy