HovefestivalenI dag smeller det

Artikkelen fortsetter under annonsen

I dag tar Hovefestivalen sine første engstelige skritt i sin lenge varslede erobringstokt. ABC Nyheters utsendte sitter klar med paraply og peanøtter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Et arsenal av bra band på plakaten fungerer sikkert som valium for Hovefestivalens ledelse, mens de i spenning følger de regntunge skyene som beveger seg mot Arendal. Men en ting er sikkert: Det må føles godt for Tobben & Compani endelig å kunne krabbe ut av skyttergravene og vende nesa bort fra Kaptein Sabeltann-land.

Bataljen mot Quart blir heretter en kamp om å levere varene. For om ikke organisasjonen og festivalledelsen kliner til, hjelper det lite med store ord og sklitaklinger. Hvorvidt festivalledelsen ligger i bønnestilling eller slapper av med en kald øl, spiller ingen rolle så lenge troen er sterk og ølet er proteinrikt.

Når det gjelder band og artister har Hovefestivalen definitivt lyktes med sin tokt. Festivalen bugner nemlig over av forhåpentligvis spillesugne artister som allerede i ettermiddag tar fart og hopper opp på de mange scenene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

For de av dere som ikke får gleden av å nyte en iskald øl foran en av scenene etter dagens første gjørmebad, eller kline med den peneste gutten/jenta som har stått foran scenen som en signalrød lysfontene under hele konserten, er trøsten som følger: Du kan lese om det på ABC Nyheter. Musikken, altså. Fyll, klining og vaskeekte brunst, lar vi leve sitt eget liv i buskaset på Tromøya der Julius trolig ligger på lur i en av trekronene. Vi ønsker alle parter lykke til på ferden.

Her er noen av artistene og bandene ABC Nyheter vil følge med argusøyne:

Queens Of The Stone Age

The Killers

Arcade Fire

Amy Winehouse

Kaiser Chiefs

Klaxons

.... og mange flere....