Vurderer portforbud for tenåringer i London

Vurderer portforbud for tenåringer i London
Vurderer portforbud for tenåringer i London

Politiet i London vurderer å be politikerne innføre portforbud for tenåringer, etter en serie knivstikkinger og andre voldelige overfall. Det betyr at ungdom får forbud mot å være ute i gatene etter k

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Illustrasjonfoto:
Politiet i London vurderer portforbud for tenåringer. (Foto: Flickr.com)

Tenåringer som påtreffes etter dette klokkeslettet, kan bli transportert hjem av politiet, skrev London-avisen Daily Telegraph tirsdag. Forslaget kommer etter at en 16-åring sist helg ble stukket ned og drept i Beckenham-distriktet i Sør-London.

- Jeg har hørt at han ikke fikk slippe inn på en hjemme-alene-fest hos ei jente, kjæresten hennes ville ikke slippe ham inn. Så gikk en hel gjeng løs på ham, sier en kamerat av den drepte 16-åringen til Daily Telegraph.

Drapet er det foreløpig siste i en serie grove voldshandlinger der tenåringer er innblandet i den britiske hovedstaden i år. Politiinspektør Simon Morgan, som leder etterforskningen av Beckenham-drapet, sier portforbud for tenåringer nå er et tiltak som må overveies seriøst.

Tidlig lørdag morgen ble en ung pike skutt og dødelig såret i en krangel på en bar i Tottenham i Nord-London. Samme dag døde en ung mann etter skyting i Acton vest i den britiske hovedstaden, melder avisen The Guardian. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus