Playboy til filmen

Playboy til filmen
Playboy til filmen

Hugh Hefners ville liv blir spillefilm.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto/Copyright: Hugh og damene

Reuters.

Les mer:

Wikipedia: Hugh Hefner

Det er regissør Brett Ratner som har fått den utfordrende oppgaven å dokumentere Playboy-kongen Hugh Hefners liv.

Variety melder at Ratner, som tidligere har vært involvert i filmer som «Rush Hour» og «X-men», har et rykte på seg for å være litt av en playboy selv. Han skal ha en bred kunnskap om magasinet og stor respekt for Hefner.

- Hef kom fra en svært puritansk oppvekst og gjenskapte seg selv til å bli den seksuelle revolusjons gudfar, sier Ratner til Daily Variety.

- Han brukte magasinet sitt til å forsvare borgerrettigheter og ytringsfrihet. Han brøt ned alle mulige tabuer, spesielt seksuelle. Jeg vil vise alt fra hans kamp omkring det første grunnlovstillegg (presse- og ytringsfrihet red.anm), til hans første orgie og hjerneslaget som han fikk på 80-tallet og som nesten drepte ham.

Filmen vil bli produsert for Universal Pictures av Brian Grazer som tidligere har vunnet Oscar for «A Beautiful Mind».

Hefner, som etter ryktene skal bli pappa igjen, er 81 år gammel. Han solgte rettighetene til historien om sitt liv til Grazer for mange år siden, men har tidligere ikke vært fornøyd med de filmplanene som har blitt lagt fram. Avtalen skal ha blitt inngått i Hefners hjem, også kalt «Playboy Mansion», sent i forrige uke.

Personvernpolicy