Odd stormer videre

Odd stormer videre
Odd stormer videre
Artikkelen fortsetter under annonsen

For en uke siden så det bekmørkt ut for Odd. Nå er det Sandefjord som er jumbo i eliteserien etter at laget ble lekt med og tapte 0-4 i bunnkampen i Skien.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto:
Oddspiller Fredrik Gulsvik under eliteseriekampen mellom Odd Grenland og Sandefjord i Skien søndag. Foto: Birthe Ulveseth / SCANPIX

Sesongens tredje trepoenger for Odd ble sikret i suveren stil mot et pinlig blekt Sandefjord som nå er sist med stusslige ni poeng. Odd styrte alt i 90 minutter, og anført av en svært opplagt Tommy Svindal Larsen kunne det blitt enda mer å juble for.

- Jeg har ikke sett maken. Dette er den dårligste kampen jeg har sett av Sandefjord i min tid som trener, raste Tor Thodesen etter at disiplene hans hadde blitt rundspilt.

- Vi ville tapt med fire eller fem mål mot samtlige lag i hele Norge. Jeg er ufattelig misfornøyd, fortsatte han.

Det er blitt ett fattig poeng på Sandefjord på de siste sju kampene. Sandefjord har dermed tatt over rollen til Odd som eliteseriens mest håpløse.

Torsdag vant Odd sin første seier siden 29. april. Skjegget til trenerduoen Arne Sandstø og Gaute Larsen gikk i vasken, og Odd fikk en opptur som ser ut til å vare. For maktdemonstrasjonen i Skien levner ingen tvil om at Odd er i dytten for tiden. Hjemmelaget vant duellene og ville absolutt ikke ta til takke med tre poeng på én uke. (©NTB)