Almeyda fristilt av Lyn

Almeyda fristilt av Lyn
Almeyda fristilt av Lyn

Matias Almeyda (33) har spilt og trent for siste gang med Lyn Oslo. Det får NTB bekreftet av spillerens rådgiver Terje Liverød.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Scanpix
Matias Almeyda (33) har spilt og trent for siste gang med Lyn Oslo.

Oslo (NTB): - Matias kommer ikke til å spille eller trene mer med Lyn. Det ble avklart etter et møte med Lyn-ledelsen søndag. Partene er blitt enig om en økonomisk løsning, sier rådgiver Liverød til NTB.

Den argentinske veteranen fikk kun to kamper som innbytter i norsk eliteserie. En rekke klubber ute i Europa har vist interesse for midtbanespilleren.

- Matias er ikke med i Lyn-troppen til kampen mot Rosenborg mandag, men vil være tilgjengelig for pressen. Han er skuffet over at han ikke fikk mer spilletid, men takler dette 100 prosent profesjonelt, sier Liverød.

Almeyda har en pen fotball-CV. Den inkluderer tre argentinske seriemesterskap, italiensk seriemesterskap, triumfer i Copa Libertadores og UEFA-cupen.

Likevel ble det sparsomt med spilletid i Lyn. Svenske, spanske, italienske og tyske klubber skal være interessert i midtbanespilleren med 39 landskamper for Argentina. Det er også aktuelt med spill i andre norske klubber. (©NTB)

Personvernpolicy