Tufte knuste verdensmesteren

Tufte knuste verdensmesteren
Tufte knuste verdensmesteren

Verdensmesteren kom til kort da Olaf Tufte (31) sikret finaleplass i verdenscupen roing i Nederland lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tufte vant
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX

Amsterdam (NTB): Tufte vant sitt semifinaleheat i suveren stil. De to siste års verdensmester, Mahe Drysdale (28) fra New Zealand, endte 2,01 sekunder bak nordmannen i samme heat. Treer ble briten Alan Campbell, 5,06 sekunder bak Tufte.

I det andre semifinaleheatet vant tyskeren Marcel Hacker foran tsjekkeren Ondrej Synek og svensken Lassi Karonen. Hele trioen oppnådde bedre tider enn Tufte ettersom vinden snudde og nordmannen slo av på tempoet mot slutten.

Finalen går søndag. (©NTB)

Personvernpolicy