Uten en tråd

Uten en tråd
Uten en tråd

Denne uken har det vist seg at det er mange grunner til å ha sex, at kronprinsparet får landbruksstøtte til festing, at folk bærer mobiltelefoner med seg rundt omkring og at stadig flere kvinner kan

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Scanpix
Kronprinsparet har deltatt på en sosial sammenkomst, utkledd som henholdsvis engel og djevel, kunne Dagbladet melde denne uken. Samtidig meldte Nationen at kronprinsparet har fått landbruksstøtte. Tilfeldig? Neppe, kommenterer Andreas Andersen.


Her er noen av ukens fiffigste nyhetssaker:

Mandag: Adresseavisen kan melde at noen forskere har funnet ut at 20-åringer har sex av opptil flere grunner. Blant annet har 20-åringer sex fordi det er godt, sier en forsker til Aftenposten. Andre årsaker som oppgis er merkevarebygging og hevn. Sex er altså motivert av flere ting enn å skaffe barn til å fylle barnehagekøene rundt om i landet.

Tirsdag: Dagbladets papirutgave kan melde at kronprinsparet har deltatt på en sosial sammenkomst, utkledd som henholdsvis engel og djevel. En annen person som deltok, fikk etter sigende et kutt i nesa som han ikke hadde fra før. I tillegg var det minst én svært super modell til stede, og opptil flere prinser.

Muligens ble det på toppen av alt også servert alkohol og spilt høy rytmisk musikk . Det er foreløpig ikke registrert noen kommentarer fra professor Trond Nordby om sakens konstitusjonelle implikasjoner. Samtidig kan Nationen melde at kronprinsparet har fått landbruksstøtte. Tilfeldig? Neppe.

Onsdag: Aftenposten kan melde at mange har gjort ting de angrer på i fylla, når de er sinte eller når de er forelsket. 64 prosent av «de derre» unge, og en tredel av oss alle har sendt SMS eller MMS som vi angrer på, ifølge en undersøkelse gjennomført for et telefonselskap. Dessuten viser det seg at vi ringer mest til våre aller nærmeste og at vi svært ofte har med oss mobiltelefonen rundt omkring.

Aftenposten tilføyer at det også er mulig å få ulike innholdstjenester til mobiltelefoner, slik som ringetoner, musikk og spill. Men alt dette koster penger, påpekes det. Det er sannsynligvis også slik at mange mobiltelefoner har såkalt «display» i flere farger, drives ved hjelp av et såkalt «batteri» og betjenes ved hjelp av blant annet 10 numeriske taster.

Torsdag: Snart er det ingen interessegrupper igjen (med unntak av Al Qaida) som ikke har fått damene i flokken til å kle av seg for å skape «blest» om eller kaste «glans» over noe. Nationen kan melde at Berlingske Tidende kan melde at Deutsche und österreichische Milchmädchen nå tar oss ett skritt videre: Bondepiker løsner på budeiedrakta i en hyllest til alle kvinner i landbruket.

Sexobjektifisering har således beveget seg fra nedverdigelse til hyllest i løpet av overraskende kort tid. Dette kan bety en ny renessanse for den vedvarende kvinnehyllesten i regi av pornobransjen. Norges Bygdekvinnelag synes det høres ut som et morsomt tiltak, og utelukker heller ikke en norsk budeiekalender. «Det er mange spreke kvinner på bygda,» sier leder Tove Ødeskaug i Norges Bygdekvinnelag. Dette er da også noe forsiden av ukebladet Vi Menn har vitnet trofast om i mange år.

Fredag: Trenden med stadig mindre klær på damer brer ytterligere om seg. VG kan melde at sommerens mest puppulære trend er å sole seg toppløs med de puppene man har fått fra moder natur. Puppemoteeksperter tror folk er lei av silikon. VG har blant andre snakket med Kikki Sørum, som applauderer trenden, men påpeker at man må føle seg bekvem og vurdere situasjonen før bikinitoppen tas av.

I helgen og neste uke: Se opp for bekvemme og toppløse kvinner som har vurdert sin situasjon og er lei av silikon.

Personvernpolicy