Meny

Fire nye uker i fengsel

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Travkusken Atle Hamre ble fredag varetektsfengslet i fire nye uker. Han er siktet for pengeutpressing og forsøk på utpressing for 2,5 millioner kroner.

Atle Hamre er siktet for pengeutpressing. Fredag ble han varetektsfengslet for fire nye uker. Arkivfoto: ScanpixAtle Hamre er siktet for pengeutpressing. Fredag ble han varetektsfengslet for fire nye uker. Arkivfoto: Scanpix

Politiinspektør Nils Anders Grønås i Agder politidistrikt sier at etterforskningen av Hamre er avsluttet og saken er sendt over til statsadvokaten som skal ta stilling til om det skal tas ut tiltale.

Hvis statsadvokaten går inn for tiltale mot Hamre, tar politiet sikte på å begjære Hamre varetektsfengslet fram til en rettssaken kommer opp i august/september, opplyser Grønås.

Ifølge VG vil politiet ha tiltale både mot Hamre, som skal være utpekt som oppdragsgiver, og mot en 33-årig mann som skal ha utført utpressingsforsøket.

Tiltalen omfatter utpressing av Kristiansand-investoren Trond Willy Wilhelmsen for 500.000 kroner, samt forsøk på utpressing av ytterligere to millioner kroner. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus