Gerd-Liv Valla skryter av sin nye venn

Gerd-Liv Valla skryter av sin nye venn
Gerd-Liv Valla skryter av sin nye venn

At Gerd-Liv Valla har fått en ny venninne, går ikke upåaktet hen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ny venn
Det går ikke upåaktet hen at Valla har fått ny venn, nemlig studenten og aktivisten Marielle Leraand. (Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX)

Oslo (NTB): Både Dagbladet og VG har «nyheten» om Gerd-Liv Vallas nye, verdifulle venninne, studenten og aktivisten Marielle Leraand på førstesiden fredag. Gerd-Liv Valla skriver i rosende ordelag i sin nye spalte i Morgenbladet om sin nye venninne fredag. «En engasjert student, Marielle, er i løpet av denne våren blitt en av mine nye verdifulle venner», skriver Valla. Hun skryter av initiativtakeren til demonstrasjonen Kvinner som støtter Valla utenfor VG 10. mars.

«Jeg gleder meg til akillesoperasjonen min er leget. Da skal jeg gå tur med Marielle, gjerne rundt Sognsvann. Vi skal snakke om likelønn og kvinners rett til heltidsstillinger», skriver Valla videre i Morgenbladet.

Marielle Leraand har følgende svar på spørsmål fra Dagbladet:

- Det er en misforståelse. Vi kjenner ikke hverandre. Vi har bare hatt kontakt på SMS. Innlegget må leses i overført betydning. Hun bruker bare meg som et eksempel, sier Leraand.

Hun forteller til VG at de to har tatt en kaffe sammen og møtt hverandre på Fritt Ord-seminar om Valla-saken. Leraand forteller også til samme avis at hun er skuffet over både LO-leder Roar Flåthen og leder i Transportarbeiderforbundet, Per Østvold, i forbindelse med Valla-saken. (©NTB)

Personvernpolicy