Norsk femåring omkom på Kreta

En fem år gammel gutt omkom etter en ulykke i et badebasseng på feriestedet Chania på den greske øya Kreta torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En fem år gammel norsk gutt omkom i et basseng på den greske øya Chania. (Illiustrasjonsfoto, Scanpix)En fem år gammel norsk gutt omkom i et basseng på den greske øya Chania. (Illiustrasjonsfoto, Scanpix)

Ifølge VG Nett skal gutten ha vært på ferie med familien sin, og var sammen med foreldrene ved badebassenget da ulykken skjedde.

Omstendighetene rundt dødsfallet er fortsatt uklare, og gutten skal derfor obduseres.

– Jeg kan bekrefte at en fem år gammel norsk gutt døde på Kreta tirsdag 12. juni i forbindelse med bading i et badebasseng. Ambassaden har vært i kontakt med greske lokale myndigheter og det norske konsulatet på Kreta, sier administrativ ambassadesekretær Unn Merete Zervou ved den norske ambassaden i Athen til NTB.

– Vi har vært i kontakt med greske lokale myndigheter og det norske konsulatet på Kreta. I tillegg bistår vi familien med det praktiske knyttet til dødsfallet, sier Zervou. Ambassaden kommer til å være tilgjengelig for ytterligere bistand hvis familien ønsker det.

Den norske familien var på ferie med reiseselskapet Ving, og administrerende direktør i MyTravel, Gunnar Grosvold bekrefter overfor VG at familien bodde på et av reiseselskapets hoteller på feriestedet. (©NTB)

Personvernpolicy